INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TRAGERE LA SORȚI

FOTO De ce a purtat Maradona două ceasuri la tragerea la sorți a Campionatului Mondial

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 21:04

Diego Armando Maradona fost prezent la tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial și și-a făcut apariția cu două ceasuri pe ambele mâini.

Explicația e simplă. Jurnaliștii englezi de la Mirror scriu că argentinianul a purtat două ceasuri deoarece pe unul era ora Argentinei și pe celălalt ora orașului în care se afla, Moscova.

Argentina a picat în grupa D alături de Islanda, Croația și Nigeria. Argentinienii vor juca primul meci de la Mondial cu Islanda.

Citește și: Grupele Campionatului Mondial 2018 din Rusia! Gazdele au cea mai ușoară grupă  + Gest ȘOCANT al lui Maradona! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  02 Decembrie 2017, 12:35

Asa este.....Maradona poarta doua ceasuri la mana de ani de zile !! De unde sa stie acest lucru acesti asa-zisi jurnalisti, facuti la apelul de seara !!

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  02 Decembrie 2017, 00:30

Un articol pentru prosti Cine cunoaste cat de cat ceva despre DIEGO stie ca acesta poarta de ani de zile cate un ceas la fiecare mână si cate un inel identic pe fiecare deget la ambele maini. asa ca reporterasul de succes al matelui tabloid iar a fost de ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  02 Decembrie 2017, 00:12

Simplu, fabricantii de ceasuri si-au facut reclama. S-a vazut si ca ceilalti fosti jucatori care extrageau bilele purtau ceasul pe mana cu care ”lucrau”, ceea ce nu se face in mod normal. Deci, trebuia ca ceasul sa apara in fata. De cand chinezii au lasat-o mai moale cu cumpararea de ceasuri, elvetienii cauta alte solutii. Poate cumpara *** *** care se lauda ca stiu ”arimetica”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează