INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA H / COLUMBIA

FOTO Nervi cu politicienii » Imaginea lui James Rodriguez, folosită în scopuri electorale » Mama și sora jucătorului au reacționat dur

James Rodriguez
(foto: Guliver/Getty Images)
James Rodriguez (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 10:29

Imaginea lui James Rodriguez e folosită în campania candidatului de stânga la ”prezidențiale” fără a avea acceptul jucătorului. Mama și sora acestuia sunt scandalizate.

James Rodriguez e cu naționala Columbiei la Mondialul din Rusia. Dar în țară, deși nu și-a dat consimțământul, imaginea lui e folosită în scopuri electorale. Suporterii lui Gustavo Pedro, candidatului mișcării de stânga, "Colombia Humana", în alegerile prezidențiale de duminică, au postat pe internet o compilație în care fotografia mijlocașului de la Bayern apare alături de înscrisul "Cunosc sărăcia din țara mea, de pe urma căreia am suferit și eu. Vreau o schimbare pentru țara mea. Nu mai vrem același lucru. Columbia merită pacea".

6 goluria dat James la Mondialul 2014, din Brazilia. A fost golgeterul turneului

James s-a abținut să comenteze. Dar mama lui, Pilar Rubio, și sora, Juana, sunt scandalizate. Ele au scris imediat pe Instagram că totul e "fake". În schimb, managerul său, David Perez, a declarat cotidianului Bild că "nu vom face plângere la poliție. Astea sunt acțiuni necontrolate ale unor fanatici politici. Acum, cea mai importantă e Cupa Mondială. Tensiunile legate de acest incident le-am lăsat în urmă". 

james rodrguez gustavo petro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează