INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Fotografii au surprins planurile tactice ale lui Southgate » Cum ar putea arăta echipa Angliei în meciul cu Panama

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 22 iunie 2018 14:05

Cu câteva zile înainte de al doilea meci al Angliei de la Campionatul Mondial, fotografii au surprins o diagramă a antrenorului secund Steve Holland, care pare să reprezinte primul "11' care ar urma să fie folosit de Gareth Southgate în meciul cu Panama, de duminică.

Potrivit fotografiei publicate de The Sun, "naţionala" Albionului va opera câteva schimbări în echipă faţă de meciul cu Tunisia, câştigat cu scorul de 2-1. Astfel, Raheem Sterling ar urma să ia loc pe bancă în partida cu Panama, iar Harry Kane să facă pereche în atacul Angliei cu Marcus Rashford, jucătorul lui Manchester United.

De asemenea, Dele Alli, care a suferit o accidentare în partida cu Tunisia şi nu este încă recuperat complet, ar urma să fie înlocuit la mijlocul terenului de Ruben Loftus-Cheek, jucătorul legitimat la Chelsea.

Singurul post care nu este vizibil în fotografia surprinsă de jurnaliştii englezi este acela de "aripă" stângă, acolo unde, în precedenta partidă a englezilor, a evoluat Ashley Young. Contracandidatul fotbalistului de la Manchester United este Danny Rose, de la Tottenham.

Cum ar putea arăta Anglia în partida cu Panama: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Loftus-Cheek, Henderson, Lingard, Young/Rose - Rashford, Kane

După prima etapă din grupa G, Belgia şi Anglia au câte trei puncte, după victoriile cu Tunisia şi Panama.

Următoarea partidă a "naţionalei" pregătite de Gareth Southgate va avea loc duminică, 24 iunie, de la ora 15:00, împotriva reprezentativei statului Panama.

nintchdbpict000415000764 e1529580943304

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează