INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

FRANȚA CAMPIOANĂ MONDIALĂ // Ce vor face francezii după ce au devenit campioni mondiali » Un fotbalist se retrage și intră pe tatami

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2018 11:21

Franța este noua campioană mondială după ce a câștigat finala CM 2018, 4-2 cu Croația. Este al doilea titlu din istorie, după cel din 1998. 

Nu doar atacantul Olivier Giroud a promis înaintea Mondialului că se va tunde zero dacă va triumfa (Detalii aici).

Mai mulți jucători ai naționalei au acceptat provocarea postului TF1. Astfel, după succesul în fața Croației, Nabil Fekir se va tunde și el zero. Fundașul Adil Rami (32 de ani), care a anunțat că se retrage de la națională, îl va înfrunta pe faimosul judoka francez Teddy Riner pe tatami, mijlocașul Blaise Matuidi va pleca într-o călătorie cu bicicleta, de la Paris la Torino, iar căpitanul Hugo Lloris va face turul barurilor din Nice.

Citește și: Raphantastic » Povestea uimitoare a noului campion mondial: a învins sindromul Osgood-Schlatter și a ajuns la 11 finale consecutive câștigate 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează