INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA, 18:00, TVR 1, GSP.RO

FRANȚA - CROAȚIA FINALA CM 2018 // Au tată croat, dar au făcut performanță pentru Franța » Frații Karabatic sunt gata de finala Mondialului: “E meciul visat”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 15 iulie 2018 13:26

Franța și Croația joacă azi finala Campionatului Mondial 2018. Meciul va începe la ora 18:00 și va fi în direct pe TVR 1 și TVR HD și liveTEXT, video și foto pe GSP.RO.

Nikola și Luka Karabatic, campioni mondiali la naționala de handbal albastră cu tată croat și mamă sârboaică: "Dacă pierde Franța, înfrângerea va fi mai puțin amară"

Nikola Karabatic are 34 de ani și s-a născut la Niš, în fosta Iugoslavie (astăzi, al 3-lea oraș al Serbiei). Luka Karabatic are 30 de ani și a văzut lumina zilei la Strasbourg. Tatăl lor era croat. Mama e sârboaică. Ambii sunt campioni mondiali cu naționala de handbal a Franței.

"Aceasta e finala visată. Am venit aici când aveam patru ani, mă simt francez, dar rădăcinile mele sunt în Balcani. Iată identitatea mea, de care sunt atât de mândru!", a declarat Nikola în Le Parisien, afirmând: "Dacă Franța învinge, voi fi cel mai fericit. Dacă pierde, nu voi fi dezamăgit". În timp ce Luka spune în L'Équipe: "Dacă pierde, înfrângerea va fi mai puțin amară". 

4
titluri mondiale are Nikola Karabatici (plus 4 europene și două olimpice) cu Franța; Luka: două trofee la CM (și unul continental)


"Să-mi văd Franța, țara în care trăiesc, jucând o finală urmărită de o lume întreagă contra Croației, țara originii mele, este genial. Branko, tatăl nostru, obișnuia să ne vorbească în franceză, mai puțin când se înfierbânta sau când avea de spus lucruri importante" Luka Karabatici, handbalist Franța

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează