INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA, 18:00, TVR 1, GSP.RO

FRANȚA - CROAȚIA FINALA CM 2018 // Lineker, elogii pentru un jucător înainte de finală: "Ar trebui să ia 2 medalii! Este cel mai bun din lume"

Kante, numărul 13 // FOTO: Reuters
Kante, numărul 13 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 15:59

Franța și Croația dispută azi finala Campionatului Mondial 2018. Meciul începe la ora 18:00 și este în direct pe TVR 1 și TVR HD și liveTEXT, video și foto pe GSP.RO.

Înainte de meci, fostul fotbalist Gary Lineker a vorbit despre jucătorii de la acest Campionat Mondial și l-a lăudat pe mijlocașul francez N'Golo Kante, 27 de ani.

"După părere mea, Kante este jucătorul acestui Campionat Mondial. Nu îl observăm neapărat, nu iese în față, dar este genul de jucător care evoluează în favoarea celorlalți. Cu el pe teren, Franța este în 12 jucători. Ar trebui să primescă două medalii.

Este peste tot. E un plus să îl ai în echipă. Paseză foarte bine. Pe postul lui, este cel mai bun jucător pe care l-am văzut. Știe jocul și recuperează mingi care par imposibile. Greșește foarte puțin. Este una dintre cheile succesului Franței", a declarat Lineker despre jucătorul lui Chelsea, potrivit L'Equipe.

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează