INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - ARABIA SAUDITĂ (GRUPA A, AZI, ORA 18:00, TVR 1)

HOT! Avem primul "11" al Rusiei :) Soțiile și prietenele titularilor de azi arată DEMENȚIAL

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 16:53

Rusia deschide balul Campionatului Mondial într-un duel cu Arabia Saudită, iar jucătorii din primul "11" ales de Stanislav Cercesov vor fi încurajați de soții și prietene superbe

Astfel, de la Ekaterina, soția goalkeeperului Igor Akinfeev, la Sheila Miranda, prietena lui Fiodor Smolov, toate femeile din viața internaționalilor ruși vor lua loc în tribunele de pe "Lujniki".

Singurul care nu are o prietenă este fundașul Mario Fernandes. "Am avut o prietenă când am venit în Rusia, dar ne-am despărțit și acum sunt singur. Nu mă gândesc la însurătoare", spunea acesta în presa rusă.

Primul "11" al Rusiei: Akinfeev - Mario Fernandes, Kutepov, Ignașevici, Jirkov - Gazinski, Zobnin - Samedov, Golovin, Dzagoev - Smolov.

Vezi mai sus o galerie foto DEMENȚIALĂ!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
376823336146105
Adrian Zaharia  •  14 Iunie 2018, 18:15

Golovina parca are 12 ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează