INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - ARABIA SAUDITĂ 5-0

I-a făcut praf după primul meci de la CM 2018: "Și eu aș fi putut juca în apărarea Rusiei. Suarez și Mo Salah deja visează golurile"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 22:15

Alan Shearer (45 de ani) nu i-a iertat pe jucătorii Arabiei Saudite după prestația slabă din meciul cu Rusia, scor 0-5

"Arabia Saudită n-a avut nicio șansă. N-au avut nici măcar un șut spre poartă. N-au testat deloc defensiva adversă. Și eu aș fi putut juca în linia de fund adversă. Atât de prost au jucat!

Rusia nu mi se pare o echipă puternică, dar în fața unui adversar incapabil să răspundă a făcut ce a vrut. Cred că Luis Suarez și Mo Salah sunt nerăbdători să joace contra Arabiei. Visează goluri după goluri", a declarat Shearer pentru BBC.com.

30
de goluri a marcat Alan Shearer în tricoul naționalei Angliei

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
red77
red77  •  15 Iunie 2018, 08:42

stati putin . ca ne ziceati noua acum ceva timp ca arabia saudita cu olaroiu cu mirel , campionat puternic si ca al hilal ar lua lejer titlul in romania. deci sa intelegem ca mintiti rau de tot?

baruch
baruch  •  14 Iunie 2018, 23:35

sunt uimit cum fosti fotbalisti fac afirmatii asa de...curajoase. pune-ti, frate, casa (sau toata averea) ca salah sau suarez dau gol arabiei saudite. ca asa, din vorbe...shearer a uitat cat de greu dadea goluri pe vremea cand juca.

andrei.33
andrei.33  •  14 Iunie 2018, 23:21

Mecla de ***. Stil Gascoigne.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează