INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Imagini cutremurătoare! Maradona, în lacrimi după umilința suferită în fața Croației

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2018 09:56

Înfrângerea drastică suferită de Argentina în fața Croației, 0-3, i-a demoralizat pe argentinieni. Aflați pe marginea prăpastiei, cu un picior afară de la Mondial încă din faza grupelor, fanii "pumelor" au plâns în tribună.

Diego Maradona a fost și el prezent, ca de fiecare dată, la meci, iar camerele video l-au surprins și pe el plângând. O imagine tragică, mai ales că azi se împlinesc 32 de ani de la " golul secolului" reușit de El Pibe D'Oro"  împotriva Angliei, la CM 1986 din Mexic. 

Jurnaliștii de la Ole au notat: "După 0-3, camerele de luat vederi l-au surprins pe Maradona cu lacrimi în ochi. Ne doare pe toți, Pelusa. La 0-3 nu și-a ascuns lacrimile. Durerea lui pentru înfrângerea catastrofală care ne duce pe marginea prăpastiei"

CALCULELE CALIFICĂRII: CUM MAI POATE AJUNGE MESSI ÎN "OPTIMI"

Croația este calificată matematic în optimile de finală ale competiției, cu 6 puncte.Argentina are un singur punct după primele două partide și nu mai stă la mâna propriilor rezultate. Mai jos, toate scenariile calificării.

Dacă Islanda bate Nigeria azi...

  • Argentina trebuie să bată neapărat Nigeria în ultima etapă
  • Croația trebuie să câștige contra Islandei în ultimul meci
  • Argentina să aibă un golaveraj mai bun decât nordicii

Dacă Islanda și Nigeria termină la egalitate...

  • Argentina trebuie să bată în ultima etapă Nigeria
  • Islanda să nu câștige contra Croației

Dacă Nigeria bate Islanda...

  • Argentina trebuie să câștige contra Nigeriei în ultima etapă
  • Islanda să nu bată Croația
  • Dacă Islanda bate Croația, golaverajul sud-americanilor trebuie să fie mai bun decât al nordicilor
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meci / 6 puncte
2. Islanda 1m / 1p
3. Argentina 2m / 1p
4. Nigeria  1m / 0p
 
 

Citește și:  Croația e în "optimi", Argentina e la terapie intensivă după o umilință ISTORICĂ: toate scenariile prin care se mai poate califica 

VIDEO+FOTO Gafa Mondialului! Cadoul făcut croaților de portarul Argentinei în minutul 53

VIDEO Acum Messi nu trece de grupă, dar în urmă cu fix 32 de ani, Maradona dădea golul secolului » Comentatorul a plâns: "Geniu, geniu, geniu! Sfinte Dumnezeule! Butoiaşule atomic... de pe ce planetă ai venit?!"

VIDEO+FOTO "Te iubesc, dar sunt un nenorocit" » Maradona-show la oficială!

Conferință incendiară a selecționerului Argentinei: "Nu simt rușine, ci o mare durere" » "Măcelărit" de jurnaliști: "40 de milioane de argentinieni vor să afle asta!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
shark_34
shark_34  •  22 Iunie 2018, 12:29

Asta da atitudine fata de echipa națională!vă dați seama cat suferă maradona când vede atâția jucători talentați la echipa națională pt care faptul că joaca pt tara lor nu-i motivează!toți sunt realizați pe viață și faptul că evoluezi pt tara ta ar trebui sa fie o mare onoare și să dai totul pe teren!le mai trebuie însă un antrenor si un portar decent(Romeo nu a fost selecționat,deși nu mai era accidentat).cum naiba sa nu joci din prima cu aguero,icardi(care nu a fost selecționat!),higuain di maria și messi mai retras???sampaoli zici că e că cashketa noastră acu' 2 ani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close