INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA

Îndemnul nevestei unui campion european: "În lipsa familiilor, jucătorii se pot rezolva singuri în Rusia"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 09:25

Vera Ribeiro, soția portarului Rui Patricio, care e psiholog, susține că abstinența înaintea meciurilor poate afecta performanțele jucătorilor: ”În lipsa familiilor, aceștia se pot rezolva singuri în Rusia”.

Rui Patricio va merge la Mondiale fără familie, dar și în calitate de jucător fără contract, după ce a reziliat cu Sporting. Portarul Portugaliei știe ce trebuie să facă în Rusia pentru a scăpa de stres și anxietate, chiar de la soția lui.

Vera Ribeiro, de profesie psiholog și sexolog, i-a recomandat să nu se abțină de la sex, la fel ca pe ceilalți 767 de participanți la viitorul turneu final, indiferent dacă vor avea sau nu alături iubitele ori nevestele.

Dorm și mai bine

În cartea sa "Manual de seducție", partenera campionului european explică relația dintre activitatea sportivă și raporturile sexuale, sfaturile sale fiind transmise la emisiunea Dr. Saúde:

"Fotbaliștii nu trebuie să renunțe la sex înaintea meciurilor. Deși în situația de față mulți vor avea mai puține perspective de contact cu familia, pentru că se joacă în Rusia, există alternative și se pot rezolva singuri".

Îndemnul la masturbare ar fi benefic pentru reducerea stresului și un somn mai bun și mai lung, având aceleași efecte cu raporturile normale cu o parteneră. Cu alte cuvinte, liber la sex la Mondiale, cu acordul iubitelor, pentru un parcurs cât mai lung!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nune
nune  •  08 Iunie 2018, 12:57

Mache likes this! ;)

ray51
ray51  •  08 Iunie 2018, 11:30

'nebuna' femeie!...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează