INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA, SÂMBĂTĂ, 21:00, TVR 1, GSP.RO

Joachim Low pregătește schimbări masive în echipa Germaniei » 4 modificări esențiale pentru meciul cu Suedia + mesajul războinic din vestiar

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 11:50

Selecționerul Germaniei Joachim Low vrea să schimbe aproape jumătate de echipă pentru meciul de sâmbătă cu Suedia. Și le cere jucătorilor să fie ”unsprezece războinici” cu vikingii.

Germania e pe muchie de cuțit. Încă un eșec, după cel suferit în deschidere, cu Mexic (0-1), și campioana en titre a lumii va pleca acasă. Un scenariu horror, de care selecționerul Joachim Low nici nu vrea să audă. "Am un plan pentru Suedia", le-a mărturisit el jurnaliștilor de la Bild, care l-au "tradus" punând cap la cap informațiile "transpirate" în ultimele zile de la antrenamentele secrete.

Cea mai importantă măsură: Low vrea să înlocuiască aproape jumătate de echipă. Vizați sunt Ozil, care nu-i în apele lui de când fanii îi reproșează fotografia făcută cu dictatorul turc Erdogan, Khedira, catastrofal contra Mexicului, Werner și Plattenhardt. În locul lor vor apărarea în primul unsprezece Ilkay Gundogan, Marco Reus, foarte bun în finalul partidei cu nord-americanii, Mario Gomez și Jonas Hector, refăcut după răceala care l-a împiedicat să evolueze în primul meci.

2-0a fost scorul ultimei întâlniri dintre Germania și Suedia la Mondiale (2006). Atunci înscriau Podolski și Klose

Schimbările preconizate nu sunt totul. Low a lucrat și mental cu jucătorii săi. Începând prin a-i pune față-n față și a le cere să spună tot ce au pe suflet în legătură cu eșecul din debutul la turneul final din Rusia. O ședință de criză la capătul căreia concluzia a fost că "trebuie să fim unsprezece războinici pe teren"

Arbitrează "Rambo"

FIFA i-a încredințat meciul de la Soci polonezului Szymon Marciniak. Fost mijlocaș la Wisla Plock, în liga a 4a, Marciniak a povestit că era "o pacoste pentru arbitri. Mereu aveau probleme cu mine". Dar susține că experiențele trăite ca jucător îi sunt de folos în arbitraj: "Tocmai pentru că eu am fost un Rambo mă ajută acum să tratez mai ușor cu fotbaliștii care-mi dau bătăi de cap". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează