INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA -PANAMA,

Jucătorii din naționala lui Penedo amenință înainte de meciul cu Anglia: "Vom juca dur"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 12:14

Anglia și Panama se întâlnesc duminică de la ora 15:00. Meciul din Grupa F va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.OR. Panamezul Harold Cummings, fundașul lui San Jose Earthquakes, îi amenință pe englezi: "Ne vom bate parte în parte, chiar dacă ei au avantajul că joacă la cel mai înalt nivel".

Jucătorii panamezi au rezistat doar o repriză contra Belgiei, dar speră să se autodepășească în al doilea meci, cu favorita Anglia. Fundașii din fața dinamovistului Jaime Penedo au pregătit strategia cu care să-i încurce pe învingătorii Tunisiei. "Intenționăm să jucăm tare, chiar și dur pe alocuri. Vrem să fim compeitivi și să ne facem treaba indiferent de adversarul întâlnit", amenință Harold Cummings.

Și-a rupt piciorul în casă!

Robustul apărător al lui San Jose Earthquakes nu e speriat de Kane și de ceilalți "lunetiști" ai lui Southgate: "Anglia are fotbaliști care evoluează la cel mai înalt nivel și cred că au un avantaj față de noi.

Dar ne vom bate parte în parte și nu ne vom uita deloc la numele de pe spatele tricourilor. Kane e unul din cei mai buni nouari din lume, dar ne-am pregătit mult pentru această provocare și dorim să arătăm lumii întregi că Panama poate face față acestui nivel de top", promite Harold.

43de locuri diferență în ultimul clasament publicat de FIFA sunt între Anglia (12) și Panama (55)

A oferit notițele cu echipa de start!

O neatenție a secundului lui Southgate a făcut ca planurile selecționerului să ajungă imediat în presă. Steve Holland și-a etalat la vedere notițele cu terenul de joc pe care erau trecuți și titularii pentru partida cu Panama! "Este pentru prima oară când mi se întâmplă în 20 de ani de carieră. Îmi cer scuze", a spus Holland. Anglia schimbă doi dintre cei care au început cu Tunisia: Dele Alli, accidentat, îi va ceda locul lui Loftus-Cheek, iar Rashford intră pe poziția lui Sterling.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează