INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018

Leo Messi e gata să câștige Campionatul Mondial din 2018: "Sper ca fotbalul să-și plătească această datorie"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 16:25

Leo Messi, căpitanul Argentinei, a acordat un interviu pentru site-ul FIFA, și a vorbit despre Campionatul Mondial din 2018 și despre șansele "pumelor" de a triumfa în Rusia.

"Vom juca mai bine în Rusia. Naționala crește. În calificări am trecut prin momente la care nu ne așteptam și pe care nu le meritam.  Ediția precedentă a Mondialului reprezintă o amintire furmoasă, dar și una amară, având în vedere cum s-a terminat.

Am auzit declarația selecționerului Sampaoli (n.r. acesta a spuis că "fotbalul îi datorează un Mondial lui Messi"). Mi-a spus-o și personal. Ce cred? Sper ca fotbalul să îmi plătească această datorie", a declarat Leo Messi.

La CM 2018, Argentina este în grupă cu Croația, Nigeria și Islanda. La ediția din 2014, Messi și colegii săi au pierdut finala, 0-1 cu Germania, după prelungiri.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  13 Decembrie 2017, 18:41

Vrabia malai viseaza. Nu este un lider adevarat in nationala Argentinei. Daca luam exemplul Ronaldo, care a suferit pe la nationala cateva infrangeri si eliminari rusinoase, nu s-a retras si a condus echipa spre un trofeu european in compania a 99% din puterile lumii fotbalistice in afara de Argentina si Brazilia. Sa te bati cu Columbia, Uruguay si Peru nu se compara nici pe departe cu Germania, Franta, Italia, Belgia sau Anglia. Messi este un jucator extraordinar, insa mereu a avut nevoie de echipa care sa joace in folosul sau.

robotzel
robotzel  •  13 Decembrie 2017, 16:52

s-au calificat ca milogii in ultima etapa, deci orice alta echipa de la mondiale din america de sud sunt peste ei si totusi cred ca o sa castige ceva. hahahah

Vezi toate comentariile (2)
Comentează