INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Manuel Neuer anunță: "Sunt complet vindecat!" » Își îndeamnă colegii la o metodă nesportivă în meciul contra Mexicului

Manuel Neuer FOTO: Guliver/GettyImages
Manuel Neuer FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 12:21

Manuel Neuer invocă o metodă nesportivă, la care apelează de regulă echipele ce n-au alte mijloace de a-și ține adversarul la distanță.

  • Germania debutează la CM împotriva Mexicului, duminică, de la ora 18:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Se teme campioana lumii de Mexic? Căpitanul Germaniei, Manuel Neuer, așa lasă impresia. Într-un interviu acordat postului național de televiziune, ARD, portarul de 32 de ani și-a îndemnat coechipierii "să comită faulturi la nevoie, pentru a nu fi surprinși pe contraatac". O metodă la care apelează de regulă echipele ce n-au în repertoriu și alte mijloace de a-și ține adversarul la distanță de propria poartă.

Și nu e singura indicație dată de goalkeeperul lui Bayern, care în fața camerelor TV parcă s-a substituit selecționerului Joachim Low: "Trebuie să fim concentrați, să stăm bine în teren și să nu pierdem multe baloane. Vom intra în meciul cu Mexicul foarte bine pregătiți". Altfel, Neuer afirmă că se simte foarte bine după fractura de metatarsian care ultima oară l-a ținut 8 luni pe tușă: "Sunt complet vindecat. Nu am dureri nici măcar atunci când pun presiune mare pe laba piciorului".

76de selecții are Neuer în reprezentativa Germaniei

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
emilou
emilou  •  15 Iunie 2018, 18:10

Dupa faultul pe care l-a facut in finala din 2014 asupra lui Higuain si nesanctionat... stie ca nu ii sanctioneaza nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează