INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Mourinho, declarații măgulitoare pentru Messi: "Până și Superman e doar un om"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 21:53

Jose Mourinho a vorbit despre egalul dintre Argentina și Islanda de la Campionatul Mondial, scor 1-1, și l-a apărat pe Lionel Messi, cel care a ratat un penalty care putea aduce toate cele 3 puncte naționalei "pumelor".

"Cred că a fost un rezultat corect. La cum a jucat Islanda nu poți cere mai mult. Dacă ar fi să descriu Islanda într-un cuvând acela ar fi compact. Am în cap o imagine din minutul 69, 9 oameni plus portarul în careu, apoi în minutul 87 era toată echipa în careu. Nimeni nu-i poate acuza. Nu i-au făcut marcaj om la om lui Messi, doar au fost o echipă compactă. Au redus spațiile, n-au lăsat spațiu în spatele ultimului apărător, și-au creat o singură ocazie și au marcat.

Bineînțeles că Argentina a avut mingea și a încercat, dar acțiunile lui Messi au fost întotdeauna în afara careului. A încercat tot ce putea, a încercat să dribleze, să șuteze, dar dăruirea fantastică a Islandei, spiritul și forța lor l-au împiedicat să marcheze. Băieții ăștia din Islanda mâncau la micul dejun carne. Sunt puternici și foarte bine pregătiți. Fotbalul lor e perfect adaptat la felul lor de a fi", a spus Mourinho, conform Russia Today.

Mourinho a vorbit și despre Messi: "Când ratezi un penalty la un Campionat Mondial într-un moment când echipa are nevoie de gol te afectează. Messi a tot încercat, a încercat unu contra unu, unu contra doi adversari, unu contra trei, dar era greu pentru el. În ciuda apărării făcute de Islanda, el a trimis câteva șuturi. Probabil până și Superman, până și superjucătorii sunt doar oameni, au sentimente și cred că penalty-ul ratat l-a afectat pe Messi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iunie 2018, 09:58

Messi să lase pe alții la penalty-uri. Întotdeauna a fost un slab executant. E incredibil cum un jucător atât de mare poate fi atât de slab la capitolul ăsta.

vasy86le
vasy86le  •  17 Iunie 2018, 07:45
Postat de Cornel Brincoveanu pe 17 Iunie 2018, 03:10

Da, cred ca are multa dreptate Mourinho, Messi e doar un om ! Ronaldo insa e DOAR un... extraterestru !!! Restul e presa sportiva .

De parca Ronaldo nu a ratat penalty-uri la viata lui, ambii sunt super fotbalisti, dar asta nu inseamna ca sunt extraterestri, ca sunt perfecti etc, se intampla si sa mai ratezi sau sa ai zile mai proaste.

paiazze
paiazze  •  17 Iunie 2018, 07:17

Mourinho asta nu prea le are cu filmele. Batman e "doar un om". Superman e de pe Krypton. :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close