INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA D / ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Mourinho laudă performanța vikingilor: ”Se vede că islandezii mănâncă și la micul dejun carne!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 14:22

Remiza reușită sâmbătă de Islanda în fața unei dintre favoritele la titlul mondial, Argentina, scor 1-1, a atras elogii și din partea lui Jose Mourinho.

Managerul lui Manchester United a admirat, chiar cu puțină invidie, modul în care vikingii s-au apărat contra Argentinei și cum l-au blocat pe Messi: "Compactitatea e cuvântul care îmi vine în minte să descriu evoluția Islandei. Au rămas tot meciul grupați, iar spre final s-au baricadat cu nouă oameni în careu".

"Niciodată unu la unu cu Messi!"

Antrenorul portughez e convins că și alimentația le dă forță nordicilor. "Se vede că de mici copii mănâncă la micul dejun carne, de aceea sunt atât de puternici. Nimeni nu poate să-i acuze pentru strategia asta, au avut un spirit extraordinar și s-au implicat la maximum. Niciodată însă nu au ajuns într-o situație de unu la unu cu Messi sau cu alte vedete ale Argentinei. Și au avut o ocazie și au dat un gol", a explicat Mourinho. Care n-a pierdut ocazia de a-l ironiza pe portarul ales titular de Sampaoli în absența lui Romero și complice la reușita lui Finbogasson: "N-ar fi fost chiar nicio diferență între mine și Caballero pentru că aș fi apărat exact ca el".

" Argentina a avut posesia, însă Messi a fost mereu obligat să joace în afara careului și să încerce de fiecare dată un dribling în plus. Nu e Superman și poate rata un penalty"
Jose Mourinho, manager Man. United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Iunie 2018, 05:01

Eu am văzut-o ieri PE Argentina la pielea goală, e o tipă sexy..."văd Argentina", scrieţi româneşte !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Iunie 2018, 05:00

Eu am văzut-o ieri PE Argentina la pielea goală, e o tipă sexy..."văd Argentina", scrieţi româneşte !

magic4ever
magic4ever  •  17 Iunie 2018, 15:14

Unde sunt fanii specialisti care o vad pe Argentina castigatoarea CM???:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează