INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

"Neuer, ești o rușine!" » Portarul Germaniei luat la țintă după umilința de la Mondial + reacția goalkeeper-ului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 22:28

Fostul fotbalist Chris Sutton e comentator la BBC Radio 5 Live și l-a criticat extrem de dur pe portarul Manuel Neuer, care a primit două goluri în meciul dintre Germania și Coreea de Sud, scor 0-2. Nemții au părăsit Campionatul Mondial încă din faza grupelor.

Fostul atacant englez l-a taxat pe neamț pentru urcarea în atac din prelungiri, în urma căreia asiaticii au profitat și au marcat a doua oară: 

" Manuel Neuer ești o rușine! Ce cauți tu în banda stângă? Ești portar, cum ai ajuns acolo? E poarta goală pentru Son, iar nemții au primit ce au meritat. Germania, ai primit ce meriți! Pur și simplu nu a fost suficient.

S-au apărat foarte prost după o fază fixă și sunt scene incredibile în stadion. Nu mă gândeam să se întample una ca asta. Credeam că Germania va păstra atmosfera din meciul cu Suedia, dar a început așa lent, fără intensitate", a fost comentariul lui Chris Sutton.

Chris Sutton (45 de ani) a jucat de-a lungul carierei pentru Norwich City, Blackburn Rovers, Chelsea, Celtic, Birmingham, Aston Villa și Wrexham.

"Ne-a lipsit devotamentul. Chiar dacă treceam urma să fim eliminați în turul următor, sau în cel de după. Am meritat să fim eliminați. Nu am convins pe nimeni în nicio partidă. Asta nu a fost Germania pe care o știm cu toții. Am fost patetici!" Manuel Neuer, portar Germania

gettyimages 474789102
Chris Sutton // Foto: Guliver/GettyImages

Coreea de Sud - Germania 2-0
Au marcat: Kim Young 90+4, Son Heung 90+6

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI F

914811 34462346346346

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
larisa_i
larisa_i  •  28 Iunie 2018, 12:07
Postat de larisa_i pe 28 Iunie 2018, 12:03

Cand esti un portar ***, Dumnezeu te bate cand nici nu te astepti...

Am zis portar ***, adica gay, probabil moderatorul e si el gay.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

larisa_i
larisa_i  •  28 Iunie 2018, 12:03

Cand esti un portar ***, Dumnezeu te bate cand nici nu te astepti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Iunie 2018, 11:27
Postat de Nedelcu Dan pe 28 Iunie 2018, 08:14

Traducerea este jalnica, caci in limba romana "patetic" vine din limba franceza si inseamna "emotionant", "induiosator", "caruia ii pasa". Din limba engleza in schimb, "pathetic" se traduce prin "jalnic","penibil". Asadar, idiotul care a scris acest text cu pretentii de articol, fara a avea insa si curajul de a-l semna, este o rusine a jurnalismului romanesc.

trebuie sa intelegi ca sa ajungi jurnalist la gsp inseamna ca esti practic ultimul om de pe pamant. am mai mult respect pentru aia care strang gunoil de pe jos. astia cand nu inventeaza stiri le iau pe cele gata facute de altcineva si nici macar sa traduca cum trebuie sau sa dea copy paste cum trebuie nu sunt in stare.. ultimii oameni ai planetei.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează