INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  NEMULȚUMIRI

Nume uriașe din fotbalul mondial au coșmaruri înainte de Mondial: "E imposibil, trebuie schimbat!"

Noul model Adidas Telstar 18 a fost prezentat pe 9 noiembrie, la Moscova, de Leo Messi // FOTO: Guliver/ Getty Images
Noul model Adidas Telstar 18 a fost prezentat pe 9 noiembrie, la Moscova, de Leo Messi // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 10:24

Portarii sunt nemulțumiți de balonul Adidas Telstar cu care se va juca la Mondiale. ”Are traiectorii incontrolabile”, spune Pepe Reina. "E o performanță să-l prinzi. Mai au timp să producă altul", adaugă Ter Stegen. 

Adidas Telstar 18 le dă coșmaruri portarilor cu mai puțin de trei luni înaintea startului CM din Rusia. Modelul de minge folosit la turneele din 1970 și 1974, upgradat de producătorul german, e criticat de trei nume mari din fobalul mondial.

Pepe Reina, goalkeeperul lui Napoli, face și un pariu: "Mizez orice sumă că la Mondial se vor înscrie cel puțin 35 de goluri din afara careului! Este imposibil să știi unde se duce balonul. Și nu este datorită atacanților actuali foarte buni, ci din cauza traiectoriilor absolut ciudate din aer", s-a plâns spaniolul.

Ultima probă, în Germania - Spania

Nu e doar opinia lui. Neamțul Ter Stegen, titularul probabil al campioanei en-titre în absența lui Neuer, e mai virulent în critici: "Mai au timp să producă altul, pentru că ăsta e groaznic. E o performanță să-l poți prinde".

La fel, De Gea, adversarul său din amicalul de la Dusseldorf (1-1). "N-ai cum să descifrezi ce direcție va lua balonul. Învelișul exterior de plastic îl face foarte rapid și greu de reținut", declară portarul lui Man. United. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
lukasoil17
lukasoil17  •  27 Martie 2018, 00:58

sa vina balonul de la Nike!

eugeniustin
eugeniustin  •  26 Martie 2018, 14:39

De fiecare data e aceeasi discutie fara sens.

867254223345027
Popescu Ciprian  •  26 Martie 2018, 14:17

poate asta este si ideea, un campionat mondial foarte spectaculos cu multe goluri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează