INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - JAPONIA, JOI, 17:00, TVR 2, GSP.RO

Scandal cu alcool?! Acuze incredibile la adresa jucătorilor unei naționale de la Mondial și o reacție vehementă: "Mi-e rușine mie"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 09:22

Polonia și Japonia se duelează joi, de la ora 17:00, în ultimul meci din grupa H de la Campionatul Mondial. Meciul va fi în direct pe TVR 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

  • Polonezii ar fi petrecut în cantonament, înaintea debutului la turneul final, potrivit cotidianului Przeglad Sportowy.
  • Un episod pe care fundașul Glik îl neagă vehement: "E o minciună hidoasă!"

Kamil Glik a venit deunăzi foc și pară la conferința de presă a naționalei Poloniei. "Ați scris numai prostii!", le-a reproșat fundașul de 30 de ani jurnaliștilor, cu trimitere la un fragment dintr-un articol publicat de Przeglad Sportowy, în care autorul nominaliza printre motivele eliminării de la CM 2018 și un scandalul bahic care, "dacă a declanșat o terapie de șoc, aceasta a fost doar temporară. Inclusiv în pregătirile pentru turneul final s-a sărit calul, însă nu s-au luat măsuri".

"Mi-e rușine mie"

Apărătorul lui AS Monaco, ce va fi titular împotriva Japoniei, după o mai lungă perioadă de indisponibilitate, a catalogat informația drept "o minciună hidoasă. Nu a existat niciodată o problemă cu disciplina. Am auzit multe voci potrivit cărora suntem scindați în grupuri, că primim bonusuri fabuloase. E groaznic. Mi-e rușine mie că cineva poate scrie lucruri de genul acesta".

Există un precedent

Dacă a existat într-adevăr un scandal legat de alcool înaintea startului la turneul final, cu siguranță n-a fost primul. Și în preliminarii, înaintea meciului cu Armenia (2-1) din octombrie 2016, mai mulți jucători au petrecut cu băutură și femei în hotel la Varșovia. La vremea respectivă, Federația a recunoscut incidentul relatat de presă, dar s-a trecut repede peste el. Mai ales că n-a afectat parcursul naționalei în calificări. 

"Am avut mulți accidentați"

Lewandowski a explicat în revista germană Sport Bild că n-a vrut să-și atace coechipierii după 0-3 cu Columbia, când a afirmat "că echipa n-a avut calitate". Și a nominalizat "adevăratele motive" pentru care Polonia va pleca acasă după faza grupelor: "Mulți jucători au venit la lot accidentați, iar alții au avut probleme la cluburile lor, jucând puțin.

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează