INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - IRAN, MIERCURI, 21:00, GSP.RO, TVR 1

Selecționerul Spaniei, decizie clară după gafa lui De Gea » Cine va fi titular în meciul cu Iran

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 16:18

Fernando Hierro, selecționerul Spaniei, a vorbit despre situația portarului David De Gea, care a greșit decisiv la golul doi marcat de Cristiano Ronalo, în Spania - Portugalia 3-3.

Hierro a declarat că are încredere în portarul de 27 de ani și a lăsat să se înțeleagă că îl va titularia în meciul Spania - Iran, de miercuri, ora 21:00.

"Pe David îl văd foarte liniștit și are toata încrederea noastră. Are nevoie de încredere și am decizia clară. Voi trata totul cât mai corect. Jucătorii au avut o zi liberă, iar David s-a relaxat. Are nevoie de oxigen.Toți ne-am comportat natural. Am vorbit cu antrenorul cu portarii, care e cu el în fiecare zi. Avem drumul clar stabilit", a declarat Fernando Hierro, potrivit Mundo Deportivo. 

30
de selecții are David De Gea în naționala Spaniei

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4. Maroc 0p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează