INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - FRANȚA 0-2

Suarez s-a enervat după eliminarea de la Mondial: "Asta ca să vedeți toți că Griezmann nu e uruguayan, cum zice el. E francez și ne-a dat gol"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 21:08

Înainte de duelul Uruguay - Franța, încheiat 0-2, Luis Suarez a fost cel care a criticat declarațiile lui Griezmann, care spusese că se simte uruguayan și iubește această țară, dar e conștient că echipa sa va avea probleme cu formația sud-americană, pentru că jucătorii au obiceiul să stea mult pe jos și să se certe cu arbitrul. 

  • În semifinale, Franța va juca împotriva învingătoarei dintre Brazilia și Belgia pe 10 iulie, de la ora 21:00

"Au fost mici detalii care au decis meciul, dar trebuie să ne gândim la părțile pozitive. Eu n-am avut nici o ocazie, pentru că ei au știut exact ce și cum vom juca. Totuși, până la gol n-au fost periculoși, iar în a doua repriză am fost disperați să înscriem, pentru că știam că trebuie să ieșim la joc, și a venit golul doi", a spus Suarez după eliminare.

"Asta ca să vedeți toți că nu e uruguayan, cum zice el. E francez și ne-a dat gol"
Suarez despre Griezmann

"Sunt multe lucruri frumoase cu care rămânem de la acest Mondial. Am trăit momente pe care ni le vom aminti toată viața. Rezultatele rămân pe hârtie, dar ce s-a întâmplat păstrezi în suflet toată viața. Îmi doream să joc, dar știam că și colegii mei vor da totul. Sunt mândru de ei și de țara noastră"
Edinson Cavani, Uruguay

URUGUAY - FRANȚA 0-2 (Varane 40, Griezmann 61)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  07 Iulie 2018, 08:40

Mare dreptate are Doamna Marine Le Pen pentru ca si mie mi-e scarba cand vad pentru cine se intoneaza marseilleza. Asta nu e Franta si nu va mai fi niciodata!! Franta a fost a lui Balzac, Zola, Dumas, Maupassant, Degas, Renoir, Manet , Monet... (despre care *** care joaca pentru asa zisa Franta nu au auzit). Ultima echipa franceza a fost cea a lui Platini...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  06 Iulie 2018, 21:47

A castigat selectionata Africii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează