CM 2018    •   TUNISIA - ANGLIA (LUNI, ORA 21:00, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO)

"Suntem șocați că Lopetegui a fost dat afară!" Cum au fost primiți englezii în nordul Europei

Foto: Soviețki Sport

Foto: Soviețki Sport

Articol de — Răzvan Luţac Miercuri, 13 Iunie

Vestea că Julen Lopetegui, 51 de ani, nu va mai fi antrenorul Spaniei la CM i-a lăsat mască pe fotbaliștii din lotul Albionului.Căpitanul lui Liverpool, Jordan Herdenson, a fost cel mai tranșant. "E un șoc, chiar nu cred că Lopetegui a fost dat afară.

Sunt foarte sincer, nu știu dacă s-a mai întâmplat așa ceva până acum", a spus fotbalistul, citat de Soviețki Sport.

Cu toate acestea, mijlocașul defensiv laudă fosta campioană mondială și a adăugat că "la ce trupă are Spania, poate va juca mai bine fără Lopetegui, nu se știe niciodată".

Julen Lopetegui, selecționerul Spaniei, a fost demis astăzi după ce Real Madrid l-a anunțat ca succesorul lui Zinedine Zidane pe banca echipei.

"Îmi place totul aici, atmosfera, mă bucur mult când oamenii mă recunosc la antrenamente și nu numai" Jamie Vardy, atacant Anglia

PRIMIȚI CU PÂINE ȘI SARE

Fotbaliștii lui Gareth Southgate au fost primiți, în cantonamentul din Sankt Petersburg, cu pâine și cu sare, de către fete îmbrăcate în costume populare din nordul Rusiei.

Selecționerul Angliei și Harry Kane au fost cei care au primit onorul rușilor.

"Ne ajută mult faptul că antrenorul este calm și încrezător, pentru că toată lumea are așteptări mari de la naționala Angliei" Eric Dier, fundaș Anglia

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase