INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - SPANIA 1-1, 3-4 DUPĂ PENALTY-URI

Talismanul peruan » Ce cadou i-a făcut selecționerul Rusiei unui ziarist după calificarea în fața Spaniei

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 11:31

Rusia a produs marea surpriză a Campionatului Mondial 2018, eliminând Spania la penalty-uri Spania, în optimi. Selecționerul Rusiei, Stanislas Cercesov, i-a mulțumit pentru susținere lui Lorenzo de Chosica, ziaristul care a reflectat pregătirile pentru CM și a mizat pe Sbornaia, dăruindu-i un tricou roșu personalizat cu 1 pe spate.

După performanța de a expedia Spania acasă, ziariștii ruși probabil c-au continuat să-și taie mâinile cu care au scris atâtea critici și au desființat naționala lui Cercesov înaintea Mondialului. Printre puținii care au avut încredere în Sbornaia s-a numărat și un peruan. Pe care selecționerul rus a ținut să-l recompenseze pentru modul cum a reflectat pregătirile dinaintea turneului și, mai ales, pentru susținerea pe perioada competiției.

"Avem nevoie de tine!"

În timpul conferinței de presă, Cercesov, care-l rugase pe jurnalistul sud-american să vină și duminică, pe Lujniki, i-a mulțumit personal și i-a făcut cadou un tricou roșu al naționalei cu nr. 1 pe spate, personalizat cu numele său, Lorenzo de Chosica, și având autografele eroilor din "optimea" cu Spania. "Am o relație foarte bună cu Stanislas. M-a sunat sâmbătă și m-a rugat să nu lipsesc. «Lorenzo, vino la meci, avem nevoie de sprijinul tău»! I-am promis că voi fi prezent. Mă consideră talismanul lui", explică reporterul lui El Comercio.

"Nu mă așteptam să-mi facă o asemenea mare onoare. Stanislas are mare încredere în mine după ce i-am contrazis pe ziariștii ruși care anticipau o catastrofă la Mondial" Lorenzo de Chosica, ziarist El Comercio

"Nu cred că eu am fost omul meciului. Nu am jucat chiar în modul în care am vrut, dar e foarte greu când nu ai mingea și trebuie să te aperi atât de mult. Era unicul plan viabil și jucătorii l-au respectat" Stanislas Cercesov, selecționer Rusia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează