INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018

Un islandez îi dă un sfat amuzant lui Messi pentru CM 2018 » Ce spune despre șansele țării sale la turneul final

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 00:18

Internaționalul islandez Diego Johannesson îl sfătuiește pe Lionel Messi să ia mai multe tricouri la CM 2018 pentru că doar la întâlnirea cu naționala țării sale, toți jucătorii din lotul Islandei vor dori să facă schimb de tricouri cu el.

Într-un interviu acordat argentinienilor de la Super Deportivo, Johannesson a vorbit despre Campionatul Mondial de anul viitor care va avea loc în Rusia și a explicat cât de entuziasmat este de duelul dintre Islanda și Argentina.

"Este puțin înfricoșător să îl înfruntăm pe Messi, dacă ne gândim că este cel mai bun jucător din lume. Evident, toți jucătorii noștri vor tricoul lui, iar eu nu fac excepție. El îi va da, desigur, celui care îl cere primul, așa că i-aș spune lui Messi să pregătească 23 tricouri pentru toată echipa atât cei care joacă cât și cei care nu joacă.

Putem bate pe oricine și vom încerca să facem asta. Este un lucru pe care îl facem de câțiva ani. La Euro 2016 s-a văzut că succesul nostru nu este un noroc", a spus Johannesson.

3 partidela naționala Islandei a bifat Johannesson, pentru care a debutat în 2016

Islanda s-a calificat în acest an pentru prima oară în istorie la un campionat mondial. Elevii lui Heimir Hallgrímsson fac parte din grupa D alături de Argentina, Nigeria și Croația. Primul lor meci va fi cu Argentina la Moscova pe 16 iunie.
În vârstă de 24 de ani, Johannesson evoluează în Spania la Oviedo. Fundașul, care are tatăl islandez și mamă spaniolă, a ales să joace pentru țara din nordul Europei.

surse: marca.com, goal.com, esportes.yahoo.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează