INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - RUSIA (LUNI, 17:00, TVR1)

Una dintre surprizele Mondialului e suspectată de doping » Șeful Agenției Antidoping din SUA: "Creșterea suspect de rapidă a prestațiilor trebuie monitorizată!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 23:27

Rușii, maratoniștii lui Cercesov, deja calificați în ”optimi” au fost luați la ochi de șeful Agenției Antidoping a Statelor Unite (USADA): ”Creșterea suspect de rapidă a prestațiilor trebuie atent monitorizată”.

Americanii stau cu ochii pe Mondial chiar dacă naționala SUA a rata calificarea în Rusia. Fanii au cumpărat cele mai multe bilete în afara celor ai țării gazdă, iar cei ce urmăresc evoluțiile selecționatei lui Cercesov nu privesc cu ochi buni metamorfoza neașteptată la acest turneu, în contrast cu rezultatele slabe din amicale. Șeful Agenției Antidoping (USADA), Travis Tygart, îi suspectează pe ruși că au apelat la substanțe interzise!

"Vrem un turneu corect"

Acesta a cerut controale mai severe și mai dese pentru naționala care a bătut-o pe Arabia Saudită cu 5-0 și apoi pe Egipt cu 3-1. "Jucătorii ruși ar trebui supuși unor teste de o mai mare acuratețe. O creștere atât de bruscă a prestațiilor acestora are nevoie de o monitorizare atentă, pentru a garanta publicului corectitudinea derulării competiției", a explicat oficianul nord-american. Potrivit statisticilor Opta, maratoniștii lui Cercesov au parcurs cei mai mulți kilometri după 180 de minute disputate, impresionând prin capacitatea de efort. 

118 kmau alergat jucătorii ruși în meciul de deschidere al Mondialului, cu Arabia Saudită (5-0), cel mai mult din prima etapă la acest turneu

jucători ruși se află în primii cinci în clasamentul distanței parcurse pe teren după prima etapă a grupelor, Golovin, cu 12.706 metri, și Gazinski (12.240)

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
cobra_z
cobra_z  •  25 Iunie 2018, 13:22

eu fara antrenament si trecut de 40 si ceva de ani fac in 45 de minute peste 7 km si ei antrenati si mult mai tineri sunt suspecti ca alearga 12 km intr-o ora jumate =)))) aici tine si de dorinta , ca putinta au toti de la mondial ...(chiar si din ligile inferioare din mai toate campionatele )

831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 Iunie 2018, 16:25

Alooo,aici lucrează *** de la GSP.ro? :) Fiindcă asta sunteți când postați un asemenea titlu:,,Una dintre surprizele Mondialului e suspectată de doping » Șeful Atenției Antidoping din SUA: Creșterea suspect de rapidă a prestațiilor trebuie monitorizată!''Poate ați vrut să spuneți Șeful Agenției Antidoping,ATENȚIA trebuindu-vă atunci când verificați un articol înainte de a-l posta,ceea ce voi nu faceți nicidecum. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  24 Iunie 2018, 16:18

cine -i mai crede pe americani?pui lupul sa numere oile,de ce americanii si nu europenii sa faca testele anti-doping,america a avut cei mai multi sportivi care au fost depistati pozitiv si un milion care au "trecut" testele.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează