INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

VIDEO Brutal! Jose Mourinho, vehement după Argentina - Islanda: "Dacă eram eu în locul lui nu era nicio diferență"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 10:41

Islanda, debutantă la un Campionat Mondial, a produs prima mare surpriză a turneului din Rusia și a remizat cu Argentina, 1-1.

După meci, Jose Mourinho a analizat partida și l-a criticat pe Willy Caballero, portarul de 36 de ani al Argentinei, pe care l-a găsit vinovat la golul marcat de Finnbogason în minutul 23.

"Islanda a avut o ocazie și a dat un gol. Dacă eram eu în poartă, în locul lui Caballero, ar fi fost la fel. Eu aș fi salvat tot cât a salvat și Caballero. Nu a mai fost nicio altă situație periculoasă", a declarat Jose Mourinho pentru Russia Today.

Caballero este legitimat la Chelsea, iar în sezonul trecut a bifat 13 meciuri, încasând 11 goluri.

4
meciuri are Caballero pentru Argentina, debutând în martie 2018

Citește și: Mourinho, declarații măgulitoare pentru Messi: "Până și Superman e doar un om"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
ionut.07
ionut.07  •  17 Iunie 2018, 14:33

Mourinho e un antrenor norocos, a profitat de o conjunctura favorabila (in toate domeniile sunt oportunisti care se imbogatesc pe seama altor persoane) si acum pozeaza in mare antrenor. Cineva spunea ca e un antrenor decent. Eu as spune ca nici macar atat. Cat despre portarul "pumelor", el nu a avut nicio vina la golul dat de nordici. Vina le apartine in intregime tuturor jucatorilor argentinieni caci, cu un lot net superior, au avut 70 de min. la dispozitie sa inscrie golul/golurile victoriei si nu au facut-o.

adriann_
adriann_  •  17 Iunie 2018, 13:21
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Iunie 2018, 11:43

...cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor ...stie ce spune...

Ahahahahahahhahahahah trezeste-te ma, impostorul portughez nu prinde nici top 100. Sa iei odata la nspe ani UCL sau titlul in Anglia folosind metoda autobuzul cu o echipa valorand 500 de milioane nu inseamna sa fii antrenor. Asta facea si Cartu fara probleme :))

estef
estef  •  17 Iunie 2018, 13:01

Pai sa stea domnul Mourinho si in poarta la Spania atunci.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează