INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  JAPONIA - POLONIA 0-1

VIDEO+FOTO » Calificare jenantă! Japonia pierde cu Polonia, scor 0-1, dar se califică în "optimi" datorită cartonașelor » Circ în ultimele 10 minute

Foto: Reuters +25   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 16:58

Polonia a câștigat meciul cu Japonia , scor 1-0, din ultima etapă a Campionatului Mondial din Rusia. Deși asiaticii au pierdut, aceștia vor merge mai departe în "optimi" datorită numărului mai mic de cartonașe galbene primit față de naționala Senegalului.

  • Columbia și Japonia sunt echipele din grupa H care s-au calificat în "optimi"
  • Japonia va juca împotriva primului loc din grupa G, Anglia sau Belgia

Polonezii n-au luptat decât pentru glorie pentru că orice ar fi făcut nu mai aveau nicio șansă de calificare. Bednarek a marcat unicul gol al partidei în minutul 60. În finalul meciului, Japonia s-a văzut cu sacii în căruță și în ultimele 10 minute a pasat în propria jumătate de teren. 

Suporterii au huiduit atitudinea japonezilor, însă jucătorii asiatici nu păreau vreun pic deranjați.

Japonia a terminat la egalitate perfectă cu Senegal, atât la puncte cât și la numărul de goluri marcate și primite. Astfel, departajarea s-a făcut la numărul de cartonașe galbene pe care cele două naționale le-au văzut la acest turneu final. Japonia a fost avertizată de 4 ori, în timp ce senegalezii au primit 6 cartonașe galbene.

Japonia -  Polonia 0-1
A marcat: Bednarek 60

Echipele de start:

Japonia: Kawashima - Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo - Yamaguchi, Shibasaki - Sakai, Okazaki, Usami - Muto
Rezerve: Higashiguchi, Nakamura, Endo, Haraguchi, Hasebe, Honda, Inui, Kagawa, Osaka, Oshima, Shoji, Ueda

Polonia: Fabianski - Bereszynski, Glik, Bednarek - Kurzawa, Krychowiak, Goralski, Kedzejczyk - Zielinski, Lewandowski, Grosicki
Rezerve: Bialkowski, Szcesny, Blasczykowski, Cionek, Kownacki, Linetty, Milik, Pazdan, Peszko, Piszczek, Rybus, Teodorczyk

Stadion: Volgograd Arena
Arbitru: Sikazwe Janny (Zambia)

clipboard01

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Iunie 2018, 05:53
Postat de bazileon pe 28 Iunie 2018, 21:46

Pai ce e ala fair play? Ce a facut Japonia in ultimul sfert de ora? Mai bine se dadea cu banu', ca pe vremuri decat sa asistam la acea rusine.

Foarte adevărat , pentru că dacă s-ar da cu banul (tragere la sorți) , atunci Japonia și nici altă echipă nu ar mai face acest circ știind că numărul de cartonașe ăi avantajează. La tragere la sorți nu știi ce se întâmplă și tragi tare ca nu cumva să pierzi la "Loteria Norocului". Perfect de acord cu tine. Plus că Fair Play înseamnă CU TOTUL ALTCEVA , nu cine ia mai puține cartonașe galbene. A înnebunit lumea , sa întors cu susu-n jos.

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Iunie 2018, 02:34

Şi Senegal tot circ au făcut.

maxp
maxp  •  28 Iunie 2018, 22:34

Si ce anume e jenant?! Ce ar fi trebuit, sa se arunce peste polonezi in timp ce rezultatul ii avantaja?! Misiunea japonezilor a fost extrem de dificila pe final, aveau nevoie sa aibe grija sa nu primeasca gol, dar sa nu ia nici galbene, nu e chiar deloc usor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează