INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

VIDEO + FOTO Luka Modric, prestație galactică în victoria cu Argentina » Recordurile bătute și cele două momente de geniu

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 23:11

Croația s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial după victoria contra Argentinei, scor 3-0, Luka Modric ieșind în evidență cu o prestație de gală. 

Mijlocașul lui Real Madrid a fost desemnat cel mai bun om al partidei. Evoluția impecabilă din derby-ul grupei D a fost pecetluită cu golul superb din minutul 80. Modric a șutat fără speranță pentru Caballero de la marginea careului de 16 metri (vezi VIDEO). Reușita e o copie a execuției cu care a înscris în 2012-2013, în "optimile" Ligii, pe Old Trafford, în victoria, 2-1, cu United. 

Nu a fost singurul moment de sclipire. În minutele de prelungire ale primei părți a oferit o pasă magistrală către Rebic, care a ratat însă dintr-o poziție ideală (vezi VIDEO). 

Luka a mai reușit o performanță inedită. A devenit primul jucător al lui Real Madrid care marchează la Mondial împotriva reprezentativei Argentinei. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Iunie 2018, 12:10

impiedicatul ala trebuia sa paseze la randul lui ca avea om liber in careu.

dinamo100
dinamo100  •  22 Iunie 2018, 11:02

Cred ca se discuta mai mult decat e cazul despre Messi si se asteapta prea mult de la el. Nationala Argentinei de taraie de cativa ani, cu sau fara Messi. S-au calificat la Mondiale foarte greu, in ultimul meci al calificarilor, in amicale nu au jucat mai nimic (au luat 6-1 de la Spania) etc. Argentina nu are echipa de valoare in acdest moment, iar asta i se poate imputa lui Messi intr-o mica masura.

v1ad
v1ad  •  22 Iunie 2018, 09:19

Inainte de mondiale ni se tot servea pe gsp un dialog la un radio din Argentina cu unul ce zicea ca Islanda e tara de ciobani si nu stiu fotbal, iar Croatia are echipament ca fata de masa si sunt pe nicaieri. Cine e pe nicaieri?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează