INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - COLUMBIA 0-3

VIDEO + FOTO Polonia e OUT de la Mondial! Columbia o învinge categoric, 3-0, și joacă un meci de TOTUL sau NIMIC în ultima etapă

FOTO: Reuters +17   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 22:56

Columbia a învins cu 3-0 Polonia și păstrează deschise șansele de calificare în optimi. Adversara României din calificări este prima echipă europeană eliminată de la Mondial!

Miza înfruntării și-a spus cuvântul din primele minute. Un ritm alert, cu intrări la limita regulamentului, dar fără ocazii importante de gol. Polonezii au încercat să deschidă formația sud-americană pe benzi, cu centrări spre Lewandowski, dar au punctat doar la capitolul loviturilor de la colțul terenului.

Deschiderea scorului a venit în minutul 40. James, starul lui Bayern Munchen, a centrat precis în careul lui Szczesny, iar Yerry Mina, absent în meciul de debut, a trimis necruțător cu capul.

Repriza a doua a fost o luptă între Lewandowski și toată suflarea columbiană de pe Kazan Arena. Golgeterul Poloniei a coborât în dese rânduri în propria jumătate pentru a culege baloane, a șutat, centrat, totul în zadar, într-o atmosferă incendiară creată de fanii sud-americani.

Columbia și-a făcut ușor finalul de meci. Falcao a reluat elegant, cu exteriorul, o pasă filtrantă venită de la Quintero, înscriind astfel primul său gol la un Campionat Mondial.

Ultimul cuvânt i-a aparținut lui Cuadrado. Demarcat excelent în centrul defensivei adverse a primit o pasă de maestru de la același James, jucătorul implicat în cele mai multe goluri, 8, la ultimele două turnee finale.

6 goluri și 4 pase de gol are James Rodriguez în 7 meciuri la Mondial. A pasat decisiv azi la reușitele debutantului Yerry Mina și la cea a lui Cuadrado

Polonia, echipa care a câștigat grupa de calificare din care a făcut parte și România este eliminată după doar două partide, în timp ce Columbia e obligată să câștige meciul din ultima etapă contra Senegalului pentru a merge în optimi.

Celelalte echipe deja eliminate sunt: Egipt, Arabia Saudită, Maroc, Peru, Costa Rica, Panama, Tunisia.

Echipele deja calificate sunt: Rusia, Franța, Uruguay, Croația, Anglia și Belgia.

Cele mai mari victorii ale Columbiei la CM:
2014 3-0 cu Grecia
2014 3-1 cu Japonia
2018 3-0 cu Polonia

CLASAMENT GRUPA H

1. Japonia 2 meciuri, 4 puncte
2. Senegal  2 m, 4 p
3. Columbia 2 m, 3p
4. Polonia 2 m, 0 p

Polonia - Columbia 0-3
Au marcat: Mina '40, Falcao '70, Cuadrado '75

Polonia: Szczesny - BereszynsKi, Piszczek, Bednarek - Pazdan, Rybus, Krychowiak, Goralski - Zielinski, Kownacki, Lewandowski
Rezerve: Fabianski, Bialwowski, Blaszczykowski, Cionek, Glik, Grosicki, Jedrzejczyk, Kurzawa, Linetty, Milik, Teodorczyk
Antrenor: Adam Nawalka

Columbia: David Ospina - Santiago Arias, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Johan Mojica - Abel Aguilar, Wilmar Barrios - Juan Cuadrado, Juan Quintero, James Rodriguez - Radamel Falcao
Rezerve: J. Cuadrado, C. Vargas, Bacca, Borja, Diaz, Izquerdo, Lerma, Muriel, Murillo, C. Sanchzez, Uribe, Zapata
Antrenor: Jose Pekerman

Arbitru: César Ramos Palazuelos (Mexic)
Stadion:
Kazan Arena

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (100)
adriann_
adriann_  •  25 Iunie 2018, 11:51
Postat de nea_vanea.60 pe 25 Iunie 2018, 10:40

Am vazut in acest meci cel mai bun mijlocas defensiv de la aceasta editie de CM: Wilmar Barrios. Kante este mic copil pe langa el. Este incredibil cum acest jucator nu a ajuns pana la 25 de ani in Europa, chiar daca evolueaza acum la una dintre cele mai bune echipe sud-americane. Sunt tare curios sa vad cine il va aduce in Europa!

IL VREI LA FCSB? :))))) 11111111111

mosvasile
mosvasile  •  25 Iunie 2018, 10:57

Adanc!"Polonia e aut de la Mondial"! si "Polonia isi pastreaza deschise sansele de calificare in optimi"!Unde bre?In Cupa Marii Baltice?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Iunie 2018, 10:40

Am vazut in acest meci cel mai bun mijlocas defensiv de la aceasta editie de CM: Wilmar Barrios. Kante este mic copil pe langa el. Este incredibil cum acest jucator nu a ajuns pana la 25 de ani in Europa, chiar daca evolueaza acum la una dintre cele mai bune echipe sud-americane. Sunt tare curios sa vad cine il va aduce in Europa!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează