INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Primul meci, prima dramă » Starul naționalei e OUT de la Mondial după doar 23 de minute!

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 19:07

Alan Dzagoev (27 de ani), starul naționalei Rusiei, va rata restul Campionatului Mondial după accidentarea suferită în timpul duelului de debut cu Arabia Saudită, declara medicul formației Dinamo Moscova.

Mijlocașul lui CSKA Moscova s-a prăbușit pe teren în minutul 23. În lacrimi, și-a îndreptat privirea către selecționerul Stanislav Cherchesov, cerând schimbarea. În locul lui a intrat Denis Cheryshev, marcatorul golului de 2-0, în minutul 43 (Vezi detalii AICI!).

camera Vezi VIDEO cu momentul accidentării lui Dzagoev!

"Cel mai probabil, Alan are o ruptură la nivelul mușchilor coapsei. Din ce am văzut pe imaginile surprinse de cameramani pare că nu va mai putea juca. Este îngrozitor, dar pentru Dzagoev Campionatul Mondial s-a terminat. Nu-i de mirare că a părăsit terenul în lacrimi", a declarat Alexander Yardoshvili, medicul lui Dynamo Moscova, pentru sport-express.ru.

15.000.000 €este cota lui Dzagoev pe transfermarkt.de

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează