INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RECORD

VIDEO Gareth Bale e oficial primul în istoria naționalei Țării Galilor! Recordul suprem doborât de jucătorul lui Real Madrid

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 martie 2018 00:27

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, a devenit, joi, cel mai bun marcator din istoria naționalei Țării Galilor.

În vârstă de 28 de ani, Bale a reușit un hat-trick (min. 2, 21 și 62) în meciul amical câștigat de naționala sa în fața Chinei, scor 6-0. Celelalte goluri au fost marcate de Sam Vokes (min.38, 58) și Harry Wilson (min.45).

VIDEO cu golurile

Vârful madrilenilor a ajuns la 29 de reușite în 69 de partide pentru Țara Galilor, pentru care a debutat în 2006 și l-a detronat, astfel, pe fostul jucător al lui Liverpool, Ian Rush, care înscrise de 28 de ori în cele 73 de partide disputate în tricoul selectionatei galeze (1980–1996).

"Este o realizare foarte mare, dacă nu cea mai mare din cariera mea. Orice ai face pentru țara ta este vârful tău, cea mai mare onoare pe care o poți avea. Este minunat că am reușit să dobor recordul chiar de ziua de naștere a fiicei mele Nava, dar nu aș fi putut să o fac fără colegii mei care m-au ajutat de-a lungul anilor. Nu este doar o realizare individuală, ci am reușit datorită întregii echipe, a tuturor celor cu care am jucat și tuturor antrenorilor pe care i-am avut.

Cel mai important lucru pentru noi a fost să începem bine cu noul antrenor și cred că am jucat foarte bine. Am făcut exact ceea ce a cerut Ryan (n.r. Giggs- selecționerul Țării Galilor). Mai sunt lucruri la care trebuie să lucrăm, dar suntem mulțumiți de modul în care mergem", a spus Bale după meci.

sursa: theguardian.com

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  23 Martie 2018, 10:54

Bale varf ? :) Atacant da, dar nu varf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează