INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA 2-1

VIDEO "N-ar mai trebui delegat!" » Reacție vehementă după Germania - Suedia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2018 10:59

Suedia a pierdut în ultimul minut cu Germania, 1-2, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+5. Ziarele poloneze recunosc că "centralul" lor, Szymon Marciniak, a greșit neacordând-le suedezilor un penalty, la 0-0.

Suedezii au reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă în prima repriză, la 0-0, în urma unui fault comis de Jerome Boateng asupra lui Markus Berg. Suedezul a apucat să șuteze la poartă, iar "centralul" Szymon Marciniak n-a mai considerat necesar să consulte VAR-ul și a lăsat jocul să continue.

Arbitrul suedez Stefan Johannesson, aflat în studioul postului TV 4, îi acordă circumstanțe atenuante polonezului: "Pentru mine e penalty, dar n-a fost atât de evident, atât de clar". 

Jucătorii scandinavi, în schimb, tună și fulgeră. "Marciniak avea proba video la dispoziție. Putea să revadă faza, dar n-a făcut-o. Atunci, la ce bun e VAR-ul? Dacă ni se acorda penalty-ul și Boateng era eliminat în acel moment, altul era meciul", a comentat Forsberg. Susținut inclusiv de ziarele din țara arbitrului. Gazeta Wyborcza n-are nicio îndoială: "A fost fault, penalty, iar el n-a apelat nici măcar la VAR. N-ar mai trebui delegat la acest Mondial".

"Marciniak n-a apelat la VAR pentru a revedea faza. A decis că a apreciat corect și n-are nevoie de reluări. A greșit" Sport, cotidian polonez

Clasamentul grupei F
1. Mexic 2 meciuri / 6 puncte
2. Germania 2m / 3p
3. Suedia 2m / 3p
4. Coreea de Sud 2m / 0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iunie 2018, 17:19

Nemtii joaca foarte bine. Fundasii centrali sunt insa slabi. A fost 11 metri.

1618646968206665
John Vasa  •  24 Iunie 2018, 17:16

Daca suedia stie fotbal atit de mult !?!? atunci daleo neica la mexicani SCOATEI afara ! nu boci ca o *** cufurita pe la colturi ! suedia , mexic , Kosovo .....si multe altele umpluturi ca doar trebuie 32 de echipe pentru a face bai la CM ! Atit Serbia cit si "kaka" suedia sunt la MINA LOR , ABSOLUT de ei depinde esirea din grupe !! La suedia-rfg da a fost o greseala destul de mare DAR NEMTI NU AU FOST FAVORIZATI DE ARBITRAJ !! Serbia-kosovo , sirbi au fost "MACINATI" marunt de arbitri !! Spiritului Sirbesc ...DE CREZI CA AI ECHIPA , ARATO !!( ce daca e Brazilia)....Ooooo voi ati vrea ca restul sa se dea la o parte . Brazilia,Argentina,Portugalia si mai sunt vreo 3 ori 4 NU AU ECHIPA !! AU CITEVA NUME SI TALENTE ! Fotbalul se joaca in 11 jucatori ! nu 2 sau 3 ! Pacat de Ronaldo , va obosi (e chestiune de timp) nu va putea cara la infinit echipa. dar sa asteptam si sa vedem si surprise. Fotbalul vesnic a fost MURDAR si va fi in veci ( este in single fintei umane) .......exceptie face fotbalul din Romania (ha ha ha ha)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  24 Iunie 2018, 16:11

tot timpul ,tot timpul au foat ajutati de arbitrii germania si tara *** elvetia,imi puteti da un exemplu cand au fost dezavantajati de arbitrii?niciodata.sarbii si suedezii au fost furati pe fata in aceste meciuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close