INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA, MIERCURI, 21:00, TVR 1, GSP.RO

VIDEO "Să arzi, Belgrad!" » Domagoj Vida lovește iar, într-un filmuleț, după ce scăpase doar cu avertisment de la FIFA

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2018 11:43

Fundașul croat Domagoj Vida (29 de ani), avertizat de FIFA pentru mesajul ”Glorie Ucrainei” transmis într-un clip alături de Vukojevici, a mai făcut unul provocator și cu Olici, după eliminarea Rusiei. 

  • Croația joacă miercuri, de la 21:00, semifinala CM 2018 împotriva Angliei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. 

Federația croată a încercat să stingă scandalul provocat de Vida și Vukojevici, după eliminarea Rusiei, și l-a trimis acasă pe ultimul, component al staff-ului tehnic, dar focul nu s-a stins. Pentru că aseară, a apărut un al doilea clip în care autorul golul de 2-1 în "sferturi", scăpat cu avertisment din partea FIFA, a continuat showul și a aprins mai tare spiritele. Acum alături de Ivica Olici, alt secund, după mai multe beri și cu un nou mesaj.

Dedicații în sârbește

Ziarul Soviețki Sport a reușit să traducă vorbele împleticite ale stoperului, care, în afară de "Glorie Ucrainei", i-a atacat și pe sârbi cu "Să arzi, Belgrad!", făcând apoi referire, printr-un cântec sârbesc la Jovan, patronul unui restaurant din Kiev  (chiar cu numele "Belgrad") deținut în trecut de Goran Gavrančici, fostul coleg al lui Domagoj de la Dinamo Kiev.

În Ucraina însă, decizia excluderii din delegația de Mondiale a lui Vukojevici a produs reacții vehemente, cu mii de fani luând cu asalt site-ul FIFA și îndemnând pe rețelele de socializare la boicotarea forului mondial. Mai mult, și federația de la Kiev s-a arătat șocată și a protestat oficial contra măsurii luate de forul croat.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
10203288018960160
Ovidiu Alboiu  •  10 Iulie 2018, 17:17

Spuneau unii ca este o tara civilizata Croatia? Eu vad ca reprezentantii sai au comportament de trib ugandez...lipsa lor de bun simt devine deja proverbiala :(

red77
red77  •  10 Iulie 2018, 15:05

Daca mai avea careva dubii că omul se trage din maimuță vazandu.l pe asta cred că s.a lămurit.

calinescu_
calinescu_  •  10 Iulie 2018, 15:04

VIDA NU ESTE NICI SARB SI NICI CROAT ....!!!!! PE LANGA FAPTUL CA E UNGUR E SI NEBUN INDIVIDUL ....!!!! PE ASEMENEA INDIVIZI II POTI NUMI ORICUM , NUMAI SPORTIVI NICIODATA ....!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează