INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA 2-1

VIDEO Scandal după Germania - Suedia » Nemții i-au provocat pe rivali și totul a degenerat: "Un comportament dezgustător!"

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2018 10:08

Germania  a câștigat cu emoții în meciul cu Suedia, 2-1, grație golului marcat de Toni Kroos în minutul 90+5.

Provocați de nemți la final, oficialii suedezi au reacționat nervos și doar intervenția energică a arbitrului de rezervă, a unui bodyguard și a managerului Oliver Bierhoff a împiedicat o încăierare generală pe margine.

După fluierul final, nemții și suedezii au "demarat" un alt meci. Al băncilor tehnice. Doi membri ai delegației germane, organizatorul de călătorii Georg Behlau și ofițerul de presă Uli Voigt, s-au bucurat indecent, făcând și gesturi provocatoare în direcția învinșilor. Ceea ce i-a scos din sărite pe scandinavi. Toată banca lor, inclusiv selecționerul Janne Andersson, a sărit în sus.

Andersson l-a insultat pe Behlau, un oficial l-a împins violent, iar una dintre rezerve l-a stropit cu apă. A fost nevoie de intervenția promptă a arbitrului de rezervă, a unui bodyguard și a managerului Oliver Bierhoff pentru ca lucrurile să nu degenereze.

"N-ar trebui să-ți jignești adversarul cu care te-ai luptat 90 de minute. E urât ce-au făcut", a comentat selecționerul suedez, în timp ce Emil Forsberg, care joacă la RB Leipzig, a fost și mai dur: "Asta-i lipsă de respect. Un comportament dezgustător!".

Ulterior, Bierhoff a stat de vorbă cu oficialii vikingilor: "Le cerem scuze, colegii noștri au sărit calul, într-adevăr. Dar emoțiile și tensiunea au fost extrem de mari, mai ales că adversarul a practicat un joc destructiv și a tras de timp. O asemenea strategie nu poate fi recompensată.

Clasamentul grupei F
1. Mexic 2 meciuri / 6 puncte
2.  Germania 2m / 3p
3. Suedia 2m / 3p
4. Coreea de Sud 2m / 0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iunie 2018, 17:06

Nemtii au meritat victoria ,dar suedezilor li s-a refuzat un 11 metri.

aran
aran  •  24 Iunie 2018, 16:04

Să presupunem că va fi Mexic-Suedia 1-0 și Coreea-Germania 1-0, Suedia, Germania și Coreea vor avea toate câte 3 pucte și golaveraj 2-3. Am înțeles că dacă la puncte, golaveraj și meciuri directe este egalitate, criteriul de departajare vor fi cartonașele roșii și galbene, nemții au deja un roșu...

xnread
xnread  •  24 Iunie 2018, 13:20
Postat de luciann pe 24 Iunie 2018, 12:50

Parca vad ca suedezii le dau gol dintr-o faza fixa (galigani cum sunt) si dupa aia se baga cu fundu' in poarta ca aseara, nemtii bat 2-0 si mexicanii pleaca acasa...

Sunt întrutotul de acord domnule. De ce nu?Face parte din posibilități.:)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează