INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - CROAȚIA 4-2

VIDEO Un proaspăt campion mondial cu Franța s-a luptat cu cel mai faimos judoka din lume, în urma unui pariu

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 09:29

Invitat luni seară la TF1, Adil Rami, campion mondial cu naționala Franței, a trecut pe tatami cu Teddy Riner, de 10 ori campion al lumii și de două ori campion olimpic.

Dacă Olivier Giroud a anunțat că se tunde zero dacă ia titlul mondial, Adil Rami i-a spus reporterului de la TF1 înaintea plecării spre Rusia: "În cazul în care câștigăm finala, mă lupt cu Teddy Riner".

Cine e Teddy Riner? Probabil cel mai valoros judoka al momentului. Un colos de 2,04 m și 140 kg care își spulberă adversarii. De zece ori campion al lumii și campion olimpic la ultimele două ediții ale Jocurilor: Londra 2012 și Rio 2016.
Luni seară, invitat la TF1, lui Rami i s-a reamintit de pariu, iar stoperul lui Marseille, care anunțase că se retrage de la națională, a trecut pe tatami, după ce a îmbrăcat bluza de la kimono.

Norocul lui: e prieten cu Teddy, iar acesta a fost foarte blând. Totul a fost o joacă. Riner l-a pus jos într-o clipă, înainte de a-l lăsa și pe Rami să-l învingă. Pe platoul TF1, toți râdeau și aplaudau. În ciuda faptului că Adil măsoară 1.90, diferența dintre cei doi era una vizibilă. Campionul la judo este un munte de om, cu o înălțime de 2.04 metri.

Vezi și: Sentiment straniu pentru Giroud la finalul CM » Cum se va "pedepsi" în câteva zile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  17 Iulie 2018, 10:40

Intrebarea fireasca era cine e Adil Rami, nu cine e Teddy Riner.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează