INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA SOFIA - SEPSI

FOTO GSP a vizitat „Muzeul Gloriei Sportului CSKA” » Cum arată sala trofeelor celei mai titrate echipe din Bulgaria

Articol de , - Publicat joi, 27 iulie 2023 18:03 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 18:33

CSKA Sofia, echipa cu care joacă Sepsi în această seară, în turul II preliminar al Conference League, este cea mai titrată echipă a Bulgariei.

  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, reporterii Gazetei Sporturilor, operatorul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Sofia (Bulgaria) de unde transmit cele mai noi informații despre meciurile din Conference League
  • În turul 2 preliminar, CSKA Sofia - Sepsi se întâlnesc astăzi 27 iulie, de la ora 20:00, pe „Bulgarska Armiya”. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3.

Cu 31 de titluri de campioană și 13 Cupe ale Bulgariei, CSKA Sofia se mândrește cu statutul de vedetă a țării vecine. Totuși, stadionul „Bulgarska Armiya”, pe care se joacă meciul, arată deplorabil! Sunt mai multe zone închise, blocate, iar fanii nu au voie să le folosească.

Chiar dacă totul dă senzație de vechi, de uitat de vreme, o singură încăpere strălucește la propriu.

Încă de la intrarea în „Muzeul Gloriei Sportului CSKA”, situat chiar în curtea arenei, te „lovesc” două fanioane românești. Petrolul și FCSB. Intrând în muzeu, nu lipsește un adevărat fanion de colecție din 1988, făcut cadou de CSA Steaua prietenilor bulgari.„Cu deosebită căldură și prietenie vă adresăm cele mai calde felicitări și urarea de noi succese în activitatea viitoare pentru gloria sportului bulgar”, scrie pe fanion, la 40 de ani de CSKA. 

+2 FOTO

Cel care are se ocupă de muzeu ne dezvăluie că „avem în gestiune medalii și fanioane de la 32 de discipline sportive”. 

În total sunt peste 1.000 de fanioane din cei 75 de ani de viață. „O cameră specială este pentru fotbal, o alta pentru sporturile de echipă. 300 de cupe, cele mai prețioase sunt aici, inclusiv o copie a Balonului de Aur câștigat de Hristo Stoicikov”. 

Intrarea costă 25 de lei (10 leva), muzeul fiind deschis de luni până vineri.

Citește și: 

Au infirmeria plină, dar curg și ofertele pentru jucători » 10 informații înainte de CSKA - Sepsi, oferite de echipa GSP deplasată la Sofia

Oficialii lui Sepsi, uluiți de ce au găsit la Sofia, înainte de meciul cu CSKA: „Nu mi se pare normal să jucăm în Europa pe stadioanele astea”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
belane
belane  •  27 Iulie 2023, 20:16

CSKA chiar are ce sa arate ! 3 semifinale de competitii europene (2 de CCE si 1 de Cupa Cupelor) plus nu stiu cate sferturi de finala. Au in palmaresul lor european eliminari ale unor mari cluburi - Juventus, Ajaxul anilor '70, Liverpool anilor '80, mai exact in 1982 i-au eliminat (una dintre cele mai mari surprize din istoria anilor '80) au eliminat-o si pe Notthingam in sezonul urmator dupa ce aceasta a castigat CCE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează