INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Ionel Ganea l-a găsit vinovat pe Becali după eliminarea din Conference League: „Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursuri”

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 08:35 / Actualizat sambata, 19 august 2023 09:44

Ionel Ganea a comentat înfrângerea suferită de FCSB în turul 3 al preliminariilor Conference League, 0-2 cu Nordsjaelland.

Fostul atacant al naționalei a criticat prestația avută de FCSB și crede că Gigi Becali este vinovat. Ganea îl vede responsabil pe patron pentru echipa de start și schimbările din returul cu Nordsjaelland, deși omul de afaceri spune că nu s-a implicat și că i-a lăsat pe Pintilii și Charalambous să decidă.

Becali spune că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB: „Era cotă 5 când am pus. Ce, nu am voie să mă distrez?”
Nordsjaelland - FCSB 2-0
Becali spune că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB: „Era cotă 5 când am pus. Ce, nu am voie să mă distrez?”

Ionel Ganea îl atacă pe Gigi Becali

„De Steaua îmi pare rău că a a fost eliminată de Nordsjaelland. Nici n-am auzit de ei. Jur! Când jucam eu, nu însemnau nimic în fotbal. 

Atât au putut. Acum, se vor concentra pe campionat. Poate fi un avantaj pentru ei. O explicație pentru înfrângerea lor din Danemarca e că a greșit Gigi Becali formula. Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursurile de antrenori. Ăsta e riscul patronului-antrenor. Uneori îi iese, alteori nu", a declarat Ionel Ganea pentru sport.ro.

Gigi Becali spune că nu s-a implicat

După meci, Becali a declarat că nu s-a implicat în alcătuirea formulei de start și nici la schimbări, criticându-i pe Pintilii și Charalambous.

„Uite că m-am mai luat după voi și n-am făcut ca mine. Știți voi la ce mă refer. Unde m-am băgat? Dacă mă băgam eu, ieșea așa? Formula de start au făcut-o ei. Ei au fost cu ideea să jucăm în față cu Tavi Popescu și Coman. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant central și am fost de acord, apoi s-a accidentat Băluță, eu am zis să jucăm cu Compagno, dar ei au găsit varianta asta. 

Apoi și schimbările s-au greșit. M-au informat. Dar am făcut ca ei, că mergea echipa. Poate aveam alte idei. Uite că am făcut ca ei. Eu nu-l scoteam pe Ovidiu Popescu, eu zic că a jucat bine. Aici s-a greșit. Eu îl scoteam pe Djokovic, dacă era după mine, și îl lăsam pe Ovidiu în teren. 

Nu îl băgam pe Miculescu, îl băgam pe Cordea. Dar așa au făcut ei, și echipa de start, și schimbările. Nu s-a făcut bine. Dau vina pe mine, eu sunt vinovat că am fost de acord”, a spus Gigi Becali joi seara.

VIDEO Totul despre FCSB - Poli Iași

Citește și:  

Gigi Becali s-a recunoscut învins: „Am fost fentat de Șucu”

Oferte pentru doi titulari de la FCSB: pot pleca imediat după eliminarea din Conference League

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
hemo88
hemo88  •  19 August 2023, 14:16

ca sa faca Becali cursuri trebuie sa stie sa citeasca...

Tibisor
Tibisor  •  19 August 2023, 13:00

Sa ma ajute cineva ... cum se face strategia la GSP cand vor sa afle pareri de la anumite persoane ?? De ex. Ganea asta ... oare suna Ganea la redactie sa-si puna si el parerea , ( de parca ar interesa pe cineva ... ) , sau in redactie se fac biletele si se trage la sorti sa vada si ei cu cine vor vorbi ?? Altfel nu se explica de ce acest individ este bagat in seama ...

Danemarca_Albania_2_0
Danemarca_Albania_2_0  •  19 August 2023, 12:52
Postat de parachioara5 pe 19 August 2023, 12:13

...jiji este prea bun pentru cursurile de antrenori nu numai din Romania ci si din intreaga lume ...

Ciobanul nu se inscrie la cursurile de antrenor, el le organizeaza pentru nivelul super-Pro UEFA :)) Anul asta vin sa invete de la el Carlo Ancelotti, Pep Guardiola si Thomas Tuchel. Pe lista de asteptare sunt Zinedine Zidane si Luciano Spaletti, care n-au mai prins loc. Singurul care nu si-a exprimat interesul pentru a invata de la becali a fost Jurgen Klopp, dar din motive personale: se temea sa nu isi piarda cumpatul daca vedea anumiti fosti arbitri pe la baza din berceni, unde se organizeaza super-cursul intitulat sugestiv "CA UNU-I GIGI BECALI" :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează