INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA

Totul pe cartea atacului! Strategia lui Liviu Ciobotariu la returul cu CSKA: „Asta trebuie să facem”

Liviu Ciobotariu // foto: Imago Images +25   FOTO
Liviu Ciobotariu // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 02 august 2023 21:19 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 21:44

Liviu Ciobotariu e gata de meciul retur cu CSKA Sofia, dar chiar și așa își avertizează elevii, precizând că „o să fie mult mai greu decât la Sofia”. În principal pentru că „întâlnim o echipă care și-au schimbat antrenorul și jucătorii vor să arate și să demonstreze că merită să joace”.

  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00 
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

Întrebat de cât de mult contează schimbarea lui Sasha Ilici cu Nestor El Maestro, Ciobotariu a declarat la conferința de presă: „Va conta pentru că le va da o altă stare de spirit. Plus că de fiecare dată când se schimbă antrenorul există un impact. Bine, el poate să fie și negativ”.

Apoi a precizat că „CSKA vine să-și ia revanșa și o să fie un joc greu pentru noi, dar jucăm acasă, în fața unei mari performanțe pe care ne-o dorim”. 

Sepsi va juca cu casa închisă, iar Ciobotariu a spus că „vom juca și pe cele 8.000 de suflete care ne vor încuraja”.

Despre atmosfera din vestiar, antrenorul lui Sepsi a precizat că „avem un moral bun și ne dorim foarte mult să mergem mai departe și să eliminăm CSKA”.

Eugen Trică: „Dacă ne elimină CSKA nu e nicio surpriză, au buget de 16 milioane de euro!” + mesaj important pentru FCSB
SEPSI - CSKA
Eugen Trică: „Dacă ne elimină CSKA nu e nicio surpriză, au buget de 16 milioane de euro!” + mesaj important pentru FCSB

„Să marcăm pentru că așa putem scoate un rezultat pozitiv”

Iar despre declarațiile războinice ale bulgarilor a spus: „Noi suntem și mai motivați! Suntem conștienți că întâlnim un adversar foarte puternic, un club mare în Bulgaria, de tradiție, o echipă iubită, cu jucători de calitate. Și am simțiț asta pe teren că sunt o echipă solidă”.

CSKA are jucători care câștigă și 40.000 de euro! Asta înseamnă că sunt jucători de calitate, dar noi suntem foarte motivați și am mare încredere în jucătorii mei. Am dovedit că suntem greu de învins, dar trebuie să lăsăm ultima picătură de energie pe teren și să ne luptăm!
Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi

Despre cum va aborda Sepsi manșa retur cu CSKA Sofia, tehnicianul a răspuns spunând că „trebuie să atacăm, să marcăm pentru că așa putem scoate un rezultat pozitiv, cel pe care ni-l dorim”.

+13 FOTO

Fără să aibă meci în campionat, CSKA are un avantaj, dar antrenorul de 52 de ani a declarat: „Vom arăta bine pentru că și noi am menajat jucători în meciul cu Dinamo! Am menajat și noi pentru a avea prospețime”.

O să fie o partidă dificilă și i-am simțit și la Sofia! Ne bucură că i-am învins la două goluri diferență, dar chiar și așa ne așteaptă un meci greu. Trebuie să fim concentrați și să nu existe surprize. Vom încerca să evităm să ajungem la penalty-uri
Roland Niczuly, portar Sepsi

Citește și:

Nestor El Maestro nu crede într-o minune cu Sepsi: „Șansele de a merge mai departe sunt foarte mici!” + mesajul conducerii e altul
SEPSI - CSKA
Nestor El Maestro nu crede într-o minune cu Sepsi: „Șansele de a merge mai departe sunt foarte mici!” + mesajul conducerii e altul
Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!
SEPSI - CSKA
Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
laur33
laur33  •  02 August 2023, 22:17

Asta vrea sa atace cu TSKA, dar el n-a putut sa atace cu Dinamo, echipa de liga 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează