INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA - ESTONIA 8-0

Germania - Estonia 8-0 / VIDEO Germania a pornit motoarele: golaveraj 58-7! Marco Reus, supergol cu Estonia

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 10:53

Germania a demolat Estonia, codaşa grupei, scor 8-0, stabilind noua serie record de victorii în preliminariile CM şi CE. Retrogradarea din Nations League şi decepţia din Rusia sunt deja istorie, mărşăluiesc spre EURO.

Germania a ambalat motoarele la intrarea în vacanţă, cu 10 goluri reuşite în trei zile cu Belarus şi Estonia.

A trecut peste eşecul jenant de la ultimul Mondial, continuat apoi cu retrogradarea din Nations League, şi face instrucţie în grupa în care Olanda a fost ocupată cu Final 4 din Portugalia (a pierdut finala).

Deşi liderii nord-irlandezii se mai îmbată până la toamnă cu apă rece şi cu punctajul maxim acumulat cu nimeni în 4 meciuri.

Vezi VIDEO cu golurile meciului!

Golaveraj 58 la 7!

De cinci ani nu mai marcaseră nemţii cinci goluri până la pauză, de la istoricul 7-1 cu Brazilia la CM, şi după doi ani şi 7 luni au egalat împotriva Estoniei (8-0) scorul cu care demolaseră San Marino.

Fără selecţionerul Joachim Löw, care a privit recitalul de pe canapea după accidentul de la sală, Mannschaft şi-a doborât marţi recordul de victorii consecutive în preliminariile CM şi CE, ajungând la 14, şi cu golaveraj halucinant, 58 la 7!

Rolls Reus la Mainz

„Am plănuit să înscriem mai mult decât în Belarus, am avut mai mult ritm. Probabil am reuşit cel mai frumos gol al carierei”, a mărturisit Marco Reus, lăudând superexecuţia de la Mainz din lovitură liberă.

La fel ca el, Gnabry a semnat o „dublă”, poarta lui Lepmets fiind bombardată de Goreztka, Gündoğan, Werner şi Sané.

37 de meciuri fără gol încasat are Manuel Neuer în 88 de selecţii la naţionala Germaniei. A depăşit recordul legendarului Sepp Maier

„Echipa merită toate laudele. A muncit extraordinar în aceste zece zile, după un sezon lung şi epuizant. A fost crucial entuziasmul arătat de jucători în teren” Marcus Sorg, secund Germania

Citește și:

Echipa cu cel mai bogat patron din lume joacă în liga secundă! Pe acolo a trecut și Lăcătuș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează