INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Stadioane EURO 2020 // VIDEO+FOTO Imagini impresionante: Giuleștiul a fost dărâmat complet! La arena din Ghencea s-au făcut progrese importante

FOTO: Facebook @Compania Națională de Investiții +18   FOTO
FOTO: Facebook @Compania Națională de Investiții

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 19:23

Compania Națională de Investiții a oferit astăzi detalii despre stadiul lucrărilor la arenele din Ghencea și Giulești, stadioane în circuitul EURO. Imaginile sunt extrem de spectaculoase.

Oficialii încearcă să combată scepticismul în legătură cu stadioanele care ar trebui să servească pentru antenamentele formațiilor calificate la EURO 2020.

În Ghencea, lucrările avansează rapid. Munca începută în februarie are rezultate vizibile în acest moment. O bună parte a fundației a fost terminată, iar muncitorii și macaralele trudesc necontenit.

+19 FOTO

Proiect Stadionul STEAUA

  • locuri: 31.254
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații de cazare pentru 48 de persoane, restaurant, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, sală de forță și de recuperare, punct medical de prim-ajutor, sala de conferințe, magazine, spații tehnice și birouri.
  • INFORMAȚII: a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuţie pe 25 februarie 2019. La finalizare, stadionul va avea o suprafaţă construită de 82.000 mp, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 64,5 milioane de euro.

Giuleștiul e la pământ

Lucrările din Giulești au început mai târziu din cauze administrative. Avize, neînțelegeri și contestații peste contestații, au amânat demolarea stadionului Rapid. Primul pas a fost terminat săptămâna aceasta, după cum arată imaginile surprinse din dronă de Compania Națională de Investiții. 

Întreaga construcție a fost pusă la pământ. Urmează ridicarea fundației cochetei arene de 14.000 de locuri. 

 
Stadionul "Valentin Stănescu"

#CNI Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice - Romania #Romania # Giulesti #Rapid #sport #fotbal

Publicată de Compania Națională de Investiții pe Luni, 6 mai 2019

PRoIeCT Stadion GIULEȘTI

  • locuri: 14.000
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații de cazare pentru 28 de persoane, spații administrative, mazagine, zonă de food, sală de conferințe și zonă VIP, o pistă de atletism sub tribune, o sală de sport aflată sub peluză.
  • INFORMAȚII: este în plin proces de demolare şi, în cel mai scurt timp, se va depune documenţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 29 milioane de euro.

Vezi și: 

FOTO Cine are „spate” primește și stadion! Guvernul și CNI, bani pentru stadioane în orașele lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
france.for.you
france.for.you  •  07 Mai 2019, 12:40
Postat de pma77 pe 06 Mai 2019, 20:52

Oameni destepti aia de la UEFA ca ne pune sa facem 3 stadioane pentru antrenament :)

Normal ar fi sa ne dea si tricouri...

france.for.you
france.for.you  •  07 Mai 2019, 12:38
Postat de andrei85tm pe 06 Mai 2019, 22:20

Cine-i Dinamo?

O echipa de fotbal! Stie toata lumea normala la cap! Dar cine e fc5b marca de aragaz care apare la competitoarele din liga1=deaconu!??

para.para
para.para  •  07 Mai 2019, 00:23

Conform ambalatorilor gigisti "o pistă de atletism sub tribune, o sală de sport aflată sub peluză". Deci pista de atletism se afla sub tribune, dar nu are continuitate, undeva se termina pentru ca sub una din peluze se afla sala de sport.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează