INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - CFR CLUJ 0-2

ALASHKERT - CFR CLUJ 0-2 // Iuliu Mureșan, înțepături către Edi Iordănescu după succesul din Europa League: "Conceicao e iubit de jucători!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 21:02

ALASHKERT - CFR CLUJ 0-2 // Iuliu Mureșan, președintele campioanei României, e mulțumit de modul în care echipa se prezintă cum comanda lui Toni Conceicao și trimite înțepături către fostul tehnician, Edi Iordănescu.

  • Returul are loc joi, 16 august, la Cluj.
  • Dacă trece de Alashkert, CFR Cluj va juca cu învingătoarea dublei manșe dintre Legia Varșovia (Polonia) și Dudelange (Luxemburg).​​

"Am avut mai multe probleme de sănătate astăzi, dar avem un lot bun care a compensat absențele. Sunt extrem de mulțumit că nu am primit gol. Trebuie să ne pregătim serios, nu suntem încă în turul următor. Trebuie să câștigăm neapărat și acasă, pentru coeficient.

S-au schimbat multe lucruri sub comanda lui Conceicao. Determinarea este incomparabilă. Știe cum să gestioneze vestiarul și fiecare jucător în parte. E iubit de jucători, le place modul lui de antrenament și cum discută cu ei. S-a văzut de la primul meci. Avem un stil mai ofensiv, construim mai bine, marcăm.

S-ar putea să mai aducem niște jucători zilele astea, înaintea dublei cu Legia", a declarat Iuliu Mureșan pentru Look TV.

...despre relația cu Edi Iordănescu: "Eu am fost alături de el. L-am susținut, dar foarte mult contează să se simtă bine în mediul care lucrează. Toată lumea l-a respectat în perioada petrecută aici. Dacă mai avea 2-3 meciuri, poate reușea să demonstreze ce poate. Dar cum eu sunt mâncător de antrenori, cum scrie presa, asta e", a precizat Mureșan. 

Vezi și: Campioana României se impune categoric în Armenia și tranșează calificarea în play-off-ul Europa League

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
romulus65
romulus65  •  10 August 2018, 11:55

Trebuie sa fii mare nesimtit sa compari pe Malmo cu Alashkert, Suedia cu Armenia. Cat despre sustinerea pe care i-a oferit-o domnul Muresan lui Edi Iordanescu cred ca este o mare minciuna. Domnul acesta minte precum respira.

705579789543629
Marian Radu  •  10 August 2018, 09:53

"...determinarea incomparabila...", este produsul DOPAJULUI cu care Iordanescu nu a fost de acord, de aceea a fost mazilit....

lenroc
lenroc  •  10 August 2018, 06:53

mare, uriașă victorie!!!! dl mureșan mănâncă antrenori si alte chestii, așa e dânsul, un mare mâncător.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează