INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ALASHKERT - CFR CLUJ, JOI, 19:00, DIGI, GSP.RO

ALASHKERT - CFR CLUJ // CFR exclude eșecul în deplasarea din Armenia: "Suntem favoriți!" » Țucudean, replică tare pentru senzația din atacul Gazului

FOTO: Raymond Fustos
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 12:51

CFR Cluj va juca joi, de la ora 19:00, în Armenia, cu FC Alashkert, în prima manșă a turul III al preliminariilor Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Eliminați din cursa pentru grupele Champions League, clujenii se gândesc doar la victorie în dubla cu armenii de la Alashkert. Aflată după primul succes din acest debut de sezon furtunos, 2-1 împotriva Concordiei, campioana dorește să-și ușureze misiunea pentru returul de la Cluj, pornind ca favorită certă împotriva campioanei ultimelor trei sezoane din Armenia.

"Am avut ocazia să vizionez ultimele două jocuri ale adversarilor. Alashkert e o echipă puternică. Am observat doi jucători care pot face diferența la fazele fixe. Suntem conștienți că sunt două jocuri, dar trebuie să ne concentrăm pe meciul de mâine și să obținem un rezultat bun ca să ne ușurăm returul. Bineînțeles, nu putem conta pe Ciprian Deac și Giuseppe De Luca. Vom vedea după ultimul antrenament dacă restul jucătorilor vor fi la 100%", a declarat antrenorul ardelenilor, Antonio Conceicao.

Întrebat dacă CFR a învățat ceva din dubla cu Malmö, Conceicao a răspuns: "Este o presiune pozitivă care ne apasă, calificarea este foarte importantă atât pentru mine, cât și pentru conducere, pentru jucători. Poate fi în avantajul nostru că returul se va juca la Cluj, dar totul depinde de jocul din Armenia. Nu pot spune că vreo echipă din România are un culoar mai ușor în Europa League, fiecare echipă în parte are greutățile ei. Nu trebuie să ne mai gândim la trecut, este mai important să ne gândim la viitorul echipei".

Țucudean: "Suntem favoriți"

La rândul său, George Țucudean susține că CFR nu ar trebui să aibă probleme cu Alashkert și este convins că tot clujenii sunt favoriți la titlu în Liga 1.

"Suntem favoriți, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Am pierdut un singur joc pe teren propriu în ultimele luni, cred că faptul că returul se va juca la Cluj este un avantaj. Ar fi bine pentru noi să ajungem în grupe, avem un culoar bun, totul depinde doar de noi. Nu poate juca conducerea în locul nostru, noi trebuie să o facem. Sunt convins că avem cea mai bună echipă, vom juca din trei în trei zile, este necesar să avem o atmosferă bună în vestiar. Echipa mea este cea mai importantă, restul nu contează", a declarat vârful campioanei.

"Când ești la o echipă mică și nu ai presiune, este mai ușor să ai meciuri bune. Este altceva la echipele mari"
George Țucudean despre Carlos Fortes (atacant Gaz Metan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
aius
aius  •  08 August 2018, 15:12

Senzatie,briliant,perla....aiureli de jurnalisti !

zizu
zizu  •  08 August 2018, 13:56

ce senzatie frate? doar voi il faceti maaaare jucator! in meciul cu dinamo,sa fim realisti....a fost mare cat au gafat fundasii lui dinamo! dupa ,nu a mai miscat tot meciul,mai ales dupa ce au intrat putin mai tare l a el fundasii! daca se intra de la inceput putin mai tare ,nu misca nimic tot meciul!

piet
piet  •  08 August 2018, 13:51

cand esti la o echipa tot atat de mica si nu esti in stare sa dai gol de la trei metri inseamna ca ai o problema legata de iq.mai pe limba lui tzucudean esti destept ca becali la doispe!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează