INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - VALENCIA 3-1

Arsenal - Valencia 3-1 // Alexandre Lacazette face reproşuri: „Primim prea multe goluri din faze fixe”

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2019 10:37

Autorul „dublei” de joi, Alexandre Lacazette, avertizează asupra vulnerabilităţii la acest capitol: „Trebuie să fim mai atenţi în retur”. Keown, fostul fundaş „tunar” e mai dur: „Ori nu lucrează la antrenamente, ori nu înţeleg!”.

  • Returul semifinalei se joacă joi, 9 mai, la Valencia. Finala Europa League e programată pe 29 mai, la Baku.
  • În cealalată semifinală, Eintracht Frankfurt și Chelsea au remizat, scor 1-1. Detalii AICI!

Arsenal a revenit de la 0-1 şi e favorită să joace finala după victoria de la Londra, 3-1 cu Valencia. Alexandre Lacazette trage însă un semnal de alarmă pentru retur, sesizând gravele probleme din defensiva „tunarilor”.

Primim prea multe goluri din faze fixe. Ştiam că adversarii sunt buni la aceste momente, dar chiar aşa au şi deschis scorul. Trebuie să fim mai atenţi în retur, avem atuurile pentru a ne califica. Este obiectivul nostru să luăm trofeul şi să ajungem astfel în grupele Ligii”, a declarat atacantul francez, autorul unei „duble” joi seară.

„Emery îşi pierde răbdarea”

Martin Keown, fostul legendar fundaş al lui Arsenal şi acum analist la BT Sport, e mult mai critic: „E esenţial şi elementar să exersezi fazele fixe. Poate nu se lucrează suficient la antrenamente sau jucătorii nu înţeleg, fiind bulversaţi de modul în care lucrau cu vechii tehnicieni şi cu cei actuali. Sunt greşeli ce pot fi eliminate şi cred că Emery a început să-şi piardă răbdarea”.

Până şi managerul spaniol a recunoscut slăbiciunea, însă a găsit alibi pentru golul lui Diakhaby cu capul, servit tot aerian de Rodrigo: „Au fotbalişti foarte buni, puternici la mijloc şi defensiv, şi o echipă valoroasă. Vom insista mai mult la pregătiri pe aceste scheme de apărare”.

10goluri a încasat Arsenal în ultimele patru partide, pierzându-le pe toate cele trei din Premier League

9meciuri din cele 13 din actuala ediţie de Europa League s-au terminat fără gol primit de Arsenal. De 460 de minute nu mai luase gol pe Emirates în această competiţie

28de goluri ale „tunarilor” au fost influenţate decisiv de Aubameyang în 27 de meciuri ca titular pe Emirates ale gabonezului, 22 de reuşite şi 6 assisturi

Citește și:

Arsenal - Valencia 3-1 // VIDEO+FOTO „Tunarii” fac un pas uriaș spre finala Europa League! Unai Emery, aproape de trofeul EL #4

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează