INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FK ZIRA - ASTRA 0-0 (1-3 SCOR GENERAL)

Astra s-a calificat în turul 3 preliminar din EL, după 0-0 cu Zira în retur » Ce urmează pentru giurgiuveni + Toate rezultatele rundei

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 22:01

Astra a profitat de rezultatul din prima manșă a turului 2 preliminar din Europa League cu Zira, scor 3-1, și la retur a remizat cu formația din Azerbaidjan, scor 0-0. 

Giurgiuvenii vor juca mai departe cu ucrainenii de la FK Oleksandria, joi, 27 iulie, pe stadionul din Giurgiu. Returul va fi pe 3 august.

Azerii au fost primii care au ratat o ocazie importantă, prin Gadze, care l-a depășit pe Polczak în minutul 5, dar a șutat puțin pe lângă poartă. În minutul 11, giurgiuvenii au egalat la numărul de șanse de gol. Nicoară a centrat de pe stânga, Ibekoyi a fost la un pas să-și împingă mingea în propria poartă, dar portarul reține în ultima clipă.

Nicoară a fost la baza unei alte ocazii, în minutul 34, când l-a luat la țintă pe Nazirov și acesta era aproape să-și bage mingea în poartă.

FK ZIRA - ASTRA 0-0 
TEXT

Zira: Nazirov - G. Matei, Krneta, Boum, Khalilzade - Ibekoyi, Djurici - Manga, Sadygov, Belfort - Gadze
Rezerve: Bayramov, Mustafayev, Nagiev, Aliyev, Shemonayev, Guliyev, Gurbanov

Astra: Iliev - Belu, Polczak, Erico, A. Stan - A. Ioniță, Dandea, Vinicius - Mrzljak, Chipirliu, Nicoară
Rezerve: Lazar, Bejan, Le Tallec, Vâlceanu, Pițian, Moise, Balauru

 
 

Rezultatele rundei




BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Iulie 2017, 00:09
Postat de unico_biancorossi pe 20 Iulie 2017, 22:12

nu se ajunge usor la statutul de echipa de traditie. trebuie 20-30 de ani minim, de existenta cu rezultate cat de cat, ca sa vorbim de traditie. o seama de cluburi fac furori 2-3 sezoane si apoi dispar total, in orice campionat capitalist. dar ele dispar, nu devin echipe de traditie decat foarte rar. raman adevaratele echipe de traditie, care deja au zeci de ani, sau peste o suta de ani de existenta in futbol. in Liga Cucuruz nu sunt decat cateva echipe de traditie in acest moment. chiar si pluralul poate fi gresit, daca vorbim de traditie stricto sensu. oricum ar fi, au eliminat un club evaluat la 4 mil euro, mai slab decat cel mai slab club din Liga Cucuruz, deci un club de Divizia B. problema lor este lotul destul de pestrit si slabut valoric. ma refer, comparativ cu ce au fost ei cativa ani. am spus mai jos, nu prea ii vad in playoff, in editia in curs. succes in turul 3, desigur.

pai nu se ajunge usor..dar cand mergi la autodistrugere chiar nu ai nici o sansa. Din perioada moderna cred ca doar CFR poate sa aiba pretentii in a deveni o echipa de traditie...si chiar daca este o echipa cu probleme financiare, acolo mereu s-a dat dovada de respect, profesionism...cu suisuri si coborasuri dar CFR ramane o echipa de luat in seama. Astra in schimb se autodistruge, parca intentionat. Si este pana la urma un business care a iesit MULT pe profit in ultimii ani asa ca sincer nu inteleg scopul.

observator_federal
observator_federal  •  20 Iulie 2017, 23:53
Postat de claudiu.h12 pe 20 Iulie 2017, 22:37

Transilvania independentă ! Si sa ramaneti voi la capitala !!!!

"h"-ul din nicknameul tau de la ce vine?

chromophobia
chromophobia  •  20 Iulie 2017, 23:25

Asta era stire de prima pagina,nu cu Prunea si Burleanu

Vezi toate comentariile (24)
Comentează