INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BATE BORISOV - ARSENAL 1-0

BATE BORISOV - ARSENAL // VIDEO + FOTO Gazon ca-n Ghencea 2005 în Europa League! Imagini similare cu cele de la Steaua - Valencia

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 21:57

Arsenal a pierdut surprinzător în prima manșă a șaisprezecimilor de finală din Europa League, scor 0-1, în deplasarea de la Bate Barisov, campioana Belarusului. 

Arsenal, cotată între primele 3 favorite la câștigarea Europa League, a comis-o în Belarus, în fața unei formații fără meci oficial de pe 13 decembrie! Unicul gol al partidei a venit în minutul 45. Stanislav Dragun a reluat cu capul după o lovitură liberă din lateral.

Fanii „tunarilor” au avut mai multe motive de supărare. Primul a fost alcătuirea lotului, cu Ozil și Ramsey lăsați acasă și Aubameyang doar pe banca de rezerve. 

După primele minute de joc, rețelele de socializare au explodat din cauza suprafeței de joc. Gazonul a cedat în primul sfert de oră, fiind la baza unor execuții comice. 

dzy6gkau0aaz x5

Gazon ca la Steaua  - Valencia

Terenul din Belarus amintește de o altă surpriză din faza șaisprezecimilor de finală din Europa League. Pe 24 februarie 2005, Steaua trecea de Valencia după loviturile de departajare 4-3 (2-0 în timpul regulamentar), pe un gazon al arenei din Ghencea care arăta teribil.

gazon +4 FOTO

Vezi și: 

Pep Guardiola pune la bătaie 120 de milioane de euro pentru un star de la Juventus Torino

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
florisking
florisking  •  14 Februarie 2019, 22:50

dar si sa incerci sa construiesti 90 de min. pe un asemenea teren , e o nebunie de-a lui umery. asezi 2-3 jucatori in careu si centrezi pe ei, nu inteleg cum a putut sa gandeasca o asemenea tactica, sa tragi de timp, pasand,construind, chiar si cand esti condus!

nune
nune  •  14 Februarie 2019, 22:13

"Arsenal, cotată între primele 3 favorite la câștigarea Europa League, a comis-o în Belarus, în fața unei formații fără meci oficial de pe 13 februarie!" Adica Bate Borisov n-a mai jucat un meci oficial de ieri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează