INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Budescu, surprins neplăcut de eliminarea din Europa League a foștilor colegi

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 14:38

Constantin Budescu (29 de ani/Al Shabab) a revenit în România pentru a se alătura lotului condus de Cosmin Contra pentru partidele cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor.

Mijlocașul spune că a urmărit returul celor de la FCSB cu Rapid Viena și că nu îi vine să creadă că fosta sa echipă a fost eliminată din Europa League, scor general 3-4.

"Nu mă așteptam, chiar îmi pare rău pentru Steaua, a avut calificarea în mână. Eu chiar mă uitam la meci și credeam că se va califica. Probabil acum se va axa pe campionat și sper să îl câștige. 

Steaua și CFR am văzut că sunt din nou în față și probabil și Dinamo o să fie acolo, cam astea 3 echipe. Și Craiova, dacă își revine" a spus Budescu la Pro TV.

"Este bine că am fost convocat, sperăm să începem această grupă cu o victorie. Noi asta sperăm. Sperăm să terminăm pe primul loc în grupă" Constantin Budescu

PROGRAMUL GRUPEI 4, SERIA C, DIN LIGA NAȚIUNILOR UEFA:

  • 7 septembrie: România – Muntenegru (stadion “Ilie Oană”, Ploiești), Lituania – Serbia (ora 21:45)
  • 10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)
  • 11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
  • 14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
  • 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
  • 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:4

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și:  Contra a anunțat lotul de 25 de jucători pentru "dubla" cu Muntenegru și Serbia » 3 mari surprize pe lista lui "Guriță"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  01 Septembrie 2018, 21:10

Budescu nu a fost si nu e Stelist si nu a fost si nu va fi vreodata legitimat in Ghencea la clubul STEAUA si nu are niciun drept sa denumeasca tocmai acel club care a retrogradat ilicit din 21 februarie 2003 recte clubul lui becali drept clubul STEAUA . Lasati-o mai moale cu STEAUA jucatori si sportivi de la F.C.Fcsb ca noi in Ghencea avem si Stadioane si echipa dar si antrenori cu cariera de exceptie si cu staif , Marius Lacatus si Fane Iovan . Dica nu e antrenor la STEAUA nu a jucat legal la STEAUA iar Budescu a fost si ramane doar fecefecesebist si nu STELIST !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează