INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR Cluj - Sevilla // VIDEO Dan Petrescu a explicat de ce Alexandru Chipciu și George Țucudean au rămas în afara lotului: „N-am făcut ce am vrut!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 17:42

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, și-a motivat decizia de a-i lăsa în afara lotului pe Alexandru Chipciu (30 de ani, extremă dreapta) și pe George Țucudean (28 de ani, atacant), în vederea „dublei” din „16”-imile Europa League împotriva celor de la Sevilla.

  • Prima manșă dintre CFR și Sevilla va avea loc la Cluj, pe 20 februarie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, la Sevilla.

„Este foarte simpu. Nu mai aveam niciun fundaş pe lista UEFA. A plecat Butean, care era pe lista UEFA, a plecat Paşcanu, care era pe lista UEFA, Susic este accientat. Plus Culio, care e mijlocaş. Am rămas practic cu patru fundaşi pe lista UEFA. Îi aveam pe Burcă, Boli, Cestor și Camora.

Nu poţi să ai dublă manşă cu Sevilla şi să ai patru fundaşi pe foaie. Normal, imediat i-am pus pe Manea şi Vinicius. Mi-aş fi dorit să îi pun pe Chipciu şi pe Ţucudean, dar trebuia să pun un alt portar, pentru că am pierdut și un goalkeeper în această iarnă. Iar dacă nu puneam portar, rămâneam doar cu Arlauskis şi cu un copil de 18 ani. Şi aici era riscant. Deci nu am putut să fac ce am vrut, am făcut ce trebuie”, a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

CFR CLUJ - Sevilla // Lotul campioanei României

Portari: Arlauskis, Sandomierski, Hindrich*
Fundași: A. Burcă, Cr. Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor
Mijlocași: Aurelio, Djokovic, C. Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, A. Pop*, Petrila*, Joca*
Atacanți: Păun, Omrani, Traore, Rondon*

*jucători incluși pe lista B

vezi și:

Atacantul Cătălin Vaida a semnat cu FCSB » Vine de la școala de fotbal care i-a dat pe Chiricheș, Maxim și Răduț

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
johnwick
johnwick  •  08 Februarie 2020, 20:21

tocmai le face actele de imprumut la Voluntari

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  08 Februarie 2020, 16:42

N-am prea inteles don dan... Da nu-i nimic... important e ca ai inteles mata!!! O sa ne spui data viitoare dupa ce n-o sa mai treci granita!!!

ray51
ray51  •  08 Februarie 2020, 10:28

Vreau sa fac o singura remarca. Sunt sute, mii de indivizi care il contesta pe Becali ca se amesteca in alcatuirea lotului. Acum aceeasi indivizi (sau de aceeasi teapa) ii contesta dreptul la alcatuirea lotului unui mare antrenor cum e Petrescu. Iti vine sa 'mori' de ras.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează