INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - ANDERLECHT 2-1 DUPĂ PRELUNGIRI

Chipciu și Stanciu fascinați de echipa lui United: "Când îi vezi pe Pogba și pe Ibrahimovici lângă tine, e foarte dificil. Mourinho ne-a felicitat"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 09:08

Alexandru Chipciu a început din primul minut partida retur pierdută în prelungiri în "sferturile" Europa League cu Manchester United, scor 1-2. Mijlocașul român al lui Anderlecht a fost înlocuit în minutul 64 și s-a arătat fascinat de atmosfera de pe Old Trafford.

"Cred că am făcut un meci foarte bun, un meci reușit. Din câte știu, toate echipele au pierdut pe Old Trafford, în Europa League. E frumos să joci cu 70 de mii de oameni în tribune. Am mai jucat la Chelsea, am jucat la EURO, dar acest stadion este impresionant. Nu știu unde s-a făcut diferența. Am avut și noi ocaziile noastre.

De la televizor este altceva, nu se vede cum trebuie. Te uiți pe clasament și vezi că sunt pe locul 5 și spui că nu joacă nimic, dar când îi vezi pe Pogba și pe Ibrahimovic lângă tine, care au 2 metri, este foarte dificil.

Am ieșit în aplauzele spectatorilor, Mourinho ne-a felicitat pe teren, deci cred că am făcut o figură foarte frumoasă. Dacă ne calificam, chiar aveam șanse să câștigăm această competiție", a declarat Alexandru Chipciu la TV Dolce Sport.

"Chiar ne-am felicitat în vestiar, ne-am felicitat pentru evoluțiile din Europa League și pentru faptul că am ajuns până aici. Am fost foarte aproape să o eliminăm pe Manchester United. Antrenorul a venit și ne-a felicitat. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat, suntem pe primul loc, la 6 puncte de locul doi.

A fost incredibil să jucăm pe Old Trafford. Chiar vorbeam cu Alex (n.r. Chipciu) că a fost asemănător cu ceea ce am simțit la meciul de deschide de la EURO. Acolo a fost mai frumos, dar pentru mine stadionul acesta va rămâne o aminitire minunată. Cred că este cel mai frumos stadion" Nicolae Stanciu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  21 Aprilie 2017, 13:13

În ultimele minute ale prelungirilor, londonezilor le-a intrat morcovu-n cur, Anderlect era gata să facă 2-2 şi să se califice !

magic4ever
magic4ever  •  21 Aprilie 2017, 12:46
Postat de cobra_z pe 21 Aprilie 2017, 09:50

manchester s-a jucat cu voi precum pisica cu soarecele ... meciul a fost atat de lent incat orice echipa din primele 6 din liga 1 "scotea" acelasi rezultat si avea evolutie asemanatoare ca anderlecht...intre fotbalul din belgia si cel din romania e dif mica de valoare ... putea sa fie 5-0 pt englezi lejer

Te contrazic..este diferenta mare intre campionatul Belgiei si cel al Romaniei...uita-te cat a incasat Genk anul asta din transferuri, vezi cat investesc echipele in transferuri...la noi jumatate din echipe sunt in insolventa si doar FCSB ce mai plateste pentru jucatori...

cobra_z
cobra_z  •  21 Aprilie 2017, 09:50

manchester s-a jucat cu voi precum pisica cu soarecele ... meciul a fost atat de lent incat orice echipa din primele 6 din liga 1 "scotea" acelasi rezultat si avea evolutie asemanatoare ca anderlecht...intre fotbalul din belgia si cel din romania e dif mica de valoare ... putea sa fie 5-0 pt englezi lejer

Vezi toate comentariile (3)
Comentează