INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UEFA ÎNCHIDE NAŢIONAL ARENA PENTRU CUPELE EUROPENE

Copos trage semnalul de alarmă la UEFA: "N-avem unde să jucăm în cupele europene!"

Copos trage semnalul de alarmă la UEFA:
Copos trage semnalul de alarmă la UEFA: "N-avem unde să jucăm în cupele europene!"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 12:59

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că nu crede că UEFA poate închide Arena Naţională deoarece echipa giuleşteană, Steaua şi Oţelul Galaţi nu vor avea unde să joace partidele din Liga Europa şi Liga Campionilor.

"UEFA nu cred că poate închide Arena Naţională. Dacă ia o asemenea deciziei, noi unde mai jucăm? Suntem trei echipe, iar dacă se interzice noi nu avem unde să jucăm. Eu totuşi cred că se poate reface gazonul până la primul meci, cel din 15 septembrie", a spus Copos.

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat la Radio.GSP.ro, că Arena Naţională este închisă în acest moment de UEFA, decizia fiind luată de doi delegaţi ai forului continental care inspectează, joi, stadionul. "În acest moment, Arena Naţională este închisă de UEFA. Cei doi oameni trimişi la Bucureşti au luat mostre din teren şi vedem ce va urma", a afirmat Marius Stan.

Echipa naţională de fotbal a României a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa Franţei, în preliminariile Euro 2012, în primul meci disputat pe Arena Naţională, care a fost inaugurată în această seară şi la care au asistat 50.000 de spectatori.

După doar o jumătate de oră de la începerea jocului România - Franţa, peluza de pe Arena Naţionale a cedat, numeroase bucăţi de gazon desprinzându-se pe toată suprafaţa de joc. La pauză, organizatorii au refăcut gazonul, însă pe parcursul reprizei a doua situaţia s-a repetat.

Primăria Capitalei anunţase, luni, că gazonul de pe Arena Naţională s-a deteriorat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile - temperaturi ridicate şi lipsa precipitaţiilor - urmând ca porţiunile afectate să fie înlocuite. Gazonul de pe Arena Naţională a fost achiziţionat din Italia şi a fost montat de o firma specializată în execuţia terenurilor de fotbal, tot din Italia.

Patronul firmei Gama Verde, care a montat gazonul pe Arena Naţională, Adrian Oprişan, spune că partida România-Argentina s-ar fi jucat în condiţii perfecte, dar că problemele la gazon au apărut ulterior, când efectul de seră provocat de temperaturile mari "a blocat tot sistemul radicular".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a trimis un avion în Olanda care l-a costat 20.000 de euro, pentru a aduce un specialist care să schimbe suprafaţa de joc de pe Arena Naţională.

sursa: mediafax

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sica2ro200
sica2ro200  •  08 Septembrie 2011, 22:23

esti un TI milog....cum spune jiji...scoate banii de gazon parlitule si nu te mai vaicari ca o femeie fudula

gallini
gallini  •  08 Septembrie 2011, 21:05
Postat de red.dog.71 pe 08 Septembrie 2011, 16:44

Sa jucati la Muisoare georgele ca si-asa va iubiti voi. Si noi va iubim ... in gura

DA' SI VOI JUCATI "FIFA 2011" LA PLAY STATION ... HAI SUB MINE

red.dog.71
red.dog.71  •  08 Septembrie 2011, 16:44

Sa jucati la Muisoare georgele ca si-asa va iubiti voi. Si noi va iubim ... in gura

Vezi toate comentariile (10)
Comentează