INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RACING UNION - VIITORUL 0-2

Corespondență din Luxemburg // Hagi după primul meci european al Viitorului: "Logic e să trecem acest tur, apoi vine provocarea"

Foto: Ștefan Ciocan / Viitorul
Foto: Ștefan Ciocan / Viitorul

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2018 23:13

Gheorghe Hagi, antrenorul și finanțatorul celor de la FC Viitorul, a comentat victoria elevilor săi din prima manșă a turului 1 preliminar din Europa League, 2-0 în deplasarea de la Racing Union.

  • Manșa retur se va disputa joia viitoare, de la ora 18:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro
  • Câștigătoarea va juca mai departe cu olandezii de la Vitesse

"Am tratat meciul foarte serios, a durat un pic până ne-am adaptat la starea terenului, dar am reușit să ne facem jocul. Suntem fericiți că am câștigat, mai ales că am jucat bine.

Logic este să trecem turul, apoi vine provocarea. Suporterii au fost incredibili, nu credeam că vor veni atât de mulți", a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului.

"Ne-am gândit în primul rând să nu luăm gol. Era important. Apoi trebuia să marcăm. Sunt fericit că am început sezonul cu dreptul, dar mai e și returul. Suntem mai liniștiți, dar trebuie să tratăm totul serios. Golul îl dedic mamei, surorii și bunicului meu care au venit să mă vadă" Ianis Hagi

Ne bucurăm că ne-am impus. Golul meu a fost un moment de inspirație. Am reușit o execuție pe care o mai nimeresc și la antrenament. Am căpătat multă încredere în ultimul timp pentru că îmi e acordată de Mister. Am muncit mult și m-am dezvoltat" Denis Drăguș

Meciul s-a putut viziona mai jos

Repriza 1

Repriza a 2-a

RACING UNION - VIITORUL 0-2
Au marcat: Drăguș '23, I. Hagi '82

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Iulie 2018, 10:34

Ca , de obicei, primele stiri, interne, la fotbal sint despre FCSB, Cioban si cit castiga un jucator la dinamo. Viitorul, cu primul meci european din noul sezon....mai la urma. Cu exceptia apararii si a lui Ianis, Hagi a schimbat 5 jucatori, fiind fortat de plecari. Dar are ce pune in loc, e vremea lui dragus si matan, a venit un francez, micut, dar ..fasnetz. Hagi nu are atacant central, iar mijlocul cu Achim, si Vana este cam imobil, cu tehnicitate mai slaba. Se ataca in 3, poate si frica de primul meci a dus la asta.Dar, ca deobicei dupa 1 luna echipa va incepe sa joaca mai bine , "se ung" relatiile de joc. Totul este ca pina atunci sa nu-i scoata din competitie olandezii de la Vitesse. Viitorul va fi , si anul asta, in Romania o echipa de Play off, dar fara ianis ( daca pleaca_ va scadea mult.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Iulie 2018, 08:17

memorabile sunt cele 2 video indisponibile ! :D aici nu se poate vedea video cu golurile! sau mai jos nu s-a putut urmari meciul! :DDDDD

para.para
para.para  •  13 Iulie 2018, 01:37

Conform hartiei lui gigel - "Hagi după primul meci european al Viitorului". Mai conteaza ca anul trecut cand a iesit campion a mai jucat ceva meciuri europene? Nu, pentru ca voi sunteti trup, suflet si peste impachetat pentru culorile lui fcsb.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează